2777
2789
عنوان

شوره ابرو گرفتم

12189 بازدید | 38 پست

تو شهرمون دکتر پوست خوب هم نداریم 😕

کناره های دماغم و پیشونیمم پوسته پوسته شده 

وقتی آرایش میکنم  انگار روی یه صورتی که یه ساله بهش نه آب و نه هیچ نرم کننده ای نخورده آرایش کردم😕💔

امشب که با دقت نگاه کردم بین ابرو هام متوجه پوسته پوسته شدنشون شدم که فهمیدم پوست پوست شدن پیشونی و دماغم بخاطر همینه 

چکار کنم؟

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صورتتو چرب کن شبا با روغن بادام شیرین

روغن بادام شیرین نداشتم 

الان داخل ابروهام رو با روغن نارگیل چرب کردم 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
میترسم ریزش پیدا بکنند🥲💔💔

گلبهار خارشم داری؟

استرست بالاست؟

حدس میزنم درماتیت داری من چندسال داشتم بقدری میخارید ک نگو چون ابروهم بود نمیشد راحت بخارونم نوک سوزنی یه چیز تیزی میذاشتم رونقاطی ک میخارید فشار میدادم تا اینکه چندوقت پیش یه مشکلی پیش اومد دوتا قرص با تجویز پزشک خوردم متوجه شدم خارشم و پوسته از بین رفته کورتونی بودن قرصا

گلبهار خارشم داری؟ استرست بالاست؟ حدس میزنم درماتیت داری من چندسال داشتم بقدری میخارید ک نگو چون ا ...

نه اصلا خارش ندارن 

آره کلا آدم استرسی هستم

گلبهار خارشم داری؟ استرست بالاست؟ حدس میزنم درماتیت داری من چندسال داشتم بقدری میخارید ک نگو چون ا ...

عزیز دلم چند وقت قرصا رو خوردی با چه دوزی؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

عزیز دلم چند وقت قرصا رو خوردی با چه دوزی؟  

سلام خوبی

یه ماه 

آسیکلوویر هر ۸ ساعت

پردنیزولون همچین اسمی داشت دوز ۵ اولش هر ۶ ساعت دوتا بعد ۱۲ ساعت یکی 

ولی خب من برا فلج صورتم خوردم بعد فهمیدم برا مشکلات پوستیم هست چون کورتونه.شما از دکتر سوال کن 

سلام خوبی یه ماه  آسیکلوویر هر ۸ ساعت پردنیزولون همچین اسمی داشت دوز ۵ اولش هر ۶ ساعت دوتا ب ...

من سه تا دکتر واس ابروهام رفتم کسی نگفت کورتون ی مشت احمقن 

میشه بگی شوره ابروهات چجوری بود؟ از حموم ک بیای یا صورتتو بشوری پوستای سفید ب ریشه ابروهات بود مخصوصا تاج و ریزش داشتی؟ 

من سه تا دکتر واس ابروهام رفتم کسی نگفت کورتون ی مشت احمقن  میشه بگی شوره ابروهات چجوری بود؟ ا ...

ابروهام میخارید

بعد که با نوک شونه میخاروندم شوره درشت میریخت بیرون اگه زیاد میخاروندم میریختش ابروهام در حد چندتا دونه

ابروهام میخارید بعد که با نوک شونه میخاروندم شوره درشت میریخت بیرون اگه زیاد میخاروندم میریختش ابرو ...

عا ینی اگ دست میزدی میخاروندی میریخت در حالت عادی نمیریخت؟ 

عا ینی اگ دست میزدی میخاروندی میریخت در حالت عادی نمیریخت؟ 

حالت عادی نه

وقتی میخارید نوک سوزن یا شونه میذاشتم فشار میدادم 

یا اگه با دندونه شونه میخاروندم درمیومد

ولی خارشش خیلی بده انگار ابرو کثیفه