2777
2789
عنوان

شوره ابرو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12214 بازدید | 38 پست
من سه تا دکتر واس ابروهام رفتم کسی نگفت کورتون ی مشت احمقن  میشه بگی شوره ابروهات چجوری بود؟ ا ...

ببین من دقیقا عین خودت بودم خصوصا بعد حمام سفید میشد تا سینه ی ابروم خصوصا تاج ک افتضاح 

ضد قارچ و چیزایی ک کورتونی نباشه زیاد زدم 

اما یبار پماد ان ان زدم دیگه بعد حموم سفید سفید نمیشه 

یبار بعد حمام زدم گذاشتم تا فرداش بمونه بعد شستم کم هم زدم 

الان بهتره البته ریزش رو دارم ولی همین ک درصد شوره و سفیدکا کمتر شده خوبه

پیشنهاد میکنم ان ان بزن اما یه لایه باریک خیلی کم

هر سری دیدی اینطوری شد یه کوچولو بزن 

یه روح معنوی که خالق کمکش میکنه که به اوج برسه یعنی انتهای نور✨💫 🥰💫✨ نوووور🫂💫بسم الله نور بسم الله نورِالنور بسم‌الله نورٌعلی نور بسم الله الذی هو مدبرالامور🤍🌱✨
ببین من دقیقا عین خودت بودم خصوصا بعد حمام سفید میشد تا سینه ی ابروم خصوصا تاج ک افتضاح  ...

عزیزم زدم شورها آره کمتر شدن ولی من دلم میخواد ریزشم بره 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زدم شورها آره کمتر شدن ولی من دلم میخواد ریزشم بره 

خب بخاطر همین شوره هاس ک ریزش میگیره وگرنه هیچ ابرویی الکی الکی نمیریزه 

منم خیلی دلم میخواد ریزش ابروم قطع ب‌شه تازه من مژه هامم همینطوره😐😐 چشم پزشکی رفتم برا خشکی چشمم بتامتازون داد خاک توسرش کنن چشمم اینطوری شد مژه ها

شمام مژه هاتون میریزه؟ 

یه روح معنوی که خالق کمکش میکنه که به اوج برسه یعنی انتهای نور✨💫 🥰💫✨ نوووور🫂💫بسم الله نور بسم الله نورِالنور بسم‌الله نورٌعلی نور بسم الله الذی هو مدبرالامور🤍🌱✨
خب بخاطر همین شوره هاس ک ریزش میگیره وگرنه هیچ ابرویی الکی الکی نمیریزه  منم خیلی دلم می ...

یکی با شامپو بچه خوب شده بزن ببین چی میشه اگ خوب شدی خبرشو بم بده

یکی با شامپو بچه خوب شده بزن ببین چی میشه اگ خوب شدی خبرشو بم بده

الان پیامتو دیدم عزیزم 

من یه مدت از آرگوسول استفاده کردم هیچچچچچچچ فرقی نکردم ک نکردم

دیگه استفاده نکردم حوصله ندارم 

عزیزم راهکاری داری برای درماتیت ابرو؟؟؟ ابروهام چرب و شوره داره میریزه تو رو قران بگو اگه چیزی مید ...

باید برید دکتر من ۵ تا دکتر رفتم شاید ی دارویی بهت جواب بده ولی در کل اصلا نذار چرب بشه با شامپو بچه هم خوبه بشوری تاپیکامو چک کن زیاد تاپیک زدم انشاالله همه مون خوب میشیم

عزیزم تو رو خدا اگه درماتیت ابروتو درمان کردی ب منم راهکار بده ابروهام چرب و شوره های چرب داره میریز ...

عزیزجان منم دوسه سالی درگیر بودم تا پارسال که یه فلج بلز گرفتم دکتر دوتا قرص داد یکی اسیکلوویر یکیم پردنیزولون نمیدونم کدومش بود ک خارشم کمتر کرد درکنارش بتامتازون پماد چشمی ان ان اینچیزا رو زدم خدارو صدهزار شکر شوره رفع شد.وحشتناک شوره بزرگ میزد بعد ک درمیاوردی زخم میشد جاش.

هم قرص اهن خوردم هم ویتامین ب سمنو اینچیرا ک یکم ریزش  قطع کرد