2777
2789
عنوان

عشق بچم ولی بچه نمیخام بیارم

357 بازدید | 54 پست

امروز رفتم دکتر بهم گفته برو تست بارداری بده احتمالا بارداری اگر منفی بود ازمایش دیگ نوشته اونو برم...

دوماهع عادت ماهانم روزانه ب یک سوم استکانم نمیرسه رنگش قهوه ای اما زمان دقیق عادتم اتفاق افتاده

از ی طرف نگرانم ک باردار باشم از یه طرف نگرانم مشکلی بیماری چیزی داشته باشم فردا تست بارداریم میاد...

حالا میخاید بگید بارداری ک خوبه و اینا...من ن شرایط روحیشو دارم ن اقتصادیش ن وجدانم اجازه میده تو این جامعه کثیف بچه بیارم بدبخت ش؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🖤😔

کدوم تاپیک فعالی برای لاغری

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..