2777
2789
عنوان

عشق بچم ولی بچه نمیخام بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 54 پست
انشاالله خدا به زندگیت برکت بده من جای شما باشم تلاشمو میکنم و روزی رو میسپارم دست خدا درسته شرایط ...

مرسی عزیز دلم خدا هر چی داری صد برابرش کنه برات اما همیشه گفتن از تو حرکت از من برکت من جلوی حرکتمو گرفتم وگرنه خدا ک همیشه در رحمتش بازه و ما هم شاکرشیم

ایشالا ک خیره و اون چیزی ک خودت دلت میخاد برات بشه ... اما این ک ادم نخاد و شوهرش برق میوفته تو چشا ...

دقیقا اصلا به هیچیش فکر نمیکنه فقط میگه یدونه بیاریم که نگن بچش نمیشه.گفتم بگن بدرک مگه اونا میخان بچه بزرگ کنن

همین مادر خودم دیروز ب حرفی زد الانم دارم میسوزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همین چیزاس ک قلب ادمو به درد میاره بعضی وقتا با خودم میگم اومدیم ب این دنیا ک چی بخوریم بخابیم ...

تمام آدمایی که اومدن و رفتن همینکارو کردن

منم خیلی وقتا بی حوصله میشم با چیزایی که بهم انرژی میده میگذرونم با بچه هام با درسام و آشپزی های مورد علاقم

اصلا همین که امشب اومدم سایت برا بی حوصلگیم بود دوست داشتم حس درس خوندنم بیاد ولی نمیدونم چرا ولش کردم خیلی دوست دارم برم سر درسم ولی بی حال و حوصله هستم

اینجا بحث دنبال این میره آمدن برا چی بود

دقیقا اصلا به هیچیش فکر نمیکنه فقط میگه یدونه بیاریم که نگن بچش نمیشه.گفتم بگن بدرک مگه اونا میخان ب ...

دقیقا درکت میکنم حرفای مردم به کنار و مهم نیسا ولی شوهر ادم دیگ اینجور باشه واقعا قلب ادم میشکنه 

تمام آدمایی که اومدن و رفتن همینکارو کردن منم خیلی وقتا بی حوصله میشم با چیزایی که بهم انرژی میده م ...

دقیقا امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی عزیزم 

ن چی هست؟

برا اقدام بعد از پاک شدن از پری کیت تخمک گذاری استفاده میکنی که زمان تخمک گذاری رو متوجه بشی تا بچه بگیره

ولی همین کیت رو خیلیا نزدیک پریودی استفاده میکنند اگه مثبت بود برای خیلیا یعنی باردار هستن 

بعضی بی بی چک ها هم بر این اساس هستند

برا اقدام بعد از پاک شدن از پری کیت تخمک گذاری استفاده میکنی که زمان تخمک گذاری رو متوجه بشی تا بچه ...

من چون تو پریودیم مشکل افتاد دو ماه رفتم دکتر وگرنه ماه پیش بی بی چک استفاده کردم منفی بود ولی رفتم دکتر گف حتما تست بارداری بده ...من اخر نفهمیدم بی بی چک دقیقا کی جوابش مثبت میشه بعد اقدام؟