2777
2789
عنوان

عشق بچم ولی بچه نمیخام بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 54 پست

خب شما ک نمیخواسی محکم تر جلوگیری میکردی عزیزم

جدا از شرایط اقتصادی

شما اصلا روحیه بچه داشتنو ندارین

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه کثیف چی چیه تا اینا بزرگ بشن دنیا یه شکل دیگه هست😄 دیگه تمیزه

دنیا از اینی ک هست قراره بدتر بشه درست علم پیشرفت میکنه اما ادما هر چیز غلطیو دارن درست در نظر میگیرنو ...

منم نمیارم هرگز دلم نمیخواد بچم در اینده این تاپیکو بزنه

اسم کاربریش چیه؟

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
طبیعیه، از عشق زیاد به بچه، میگی نیارمش توو این دنیای بد  اما خوب یه خرده مطالعه کن و با مشاور ...

اخه این چیزا دیگ نیاز ب مشاور نداره وقتی خودمون داریم توش زندگی میکنیم من شوهرم تو خرج همین دونفرمون مونده بچه بیارم افسرده ش بزرگ شد؟

اخه این چیزا دیگ نیاز ب مشاور نداره وقتی خودمون داریم توش زندگی میکنیم من شوهرم تو خرج همین دونفرمون ...

بله پایه این تصمیم اینه از نظر مالی و روانی سالم باشیم، زوجین مشکلی نداشته باشن با هم 

بعد مسائل دیگه میاد وسط که باید مشاوره گرفت

هیچکدوم عزیزم من تو روبیکا فعالم  اینجا برای سرگرمی و گذاشتن رمانم میام

ای جانم موفق تر ببینمت

منم میخوام رژیم بگیرم   سختمه

۷۵ کیلو ام ۶۰ بشم راضی ام 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خب شما ک نمیخواسی محکم تر جلوگیری میکردی عزیزم جدا از شرایط اقتصادی شما اصلا روحیه بچه داشتنو ندار ...

جالبیش اینجاس من محکم جلوگیری کردم ولی شوهرم عقایدش قدیمیه مسخرس ن؟😂😕