2777
2789
خب بحث همینه الان تو هر بحثی آخرش می رسه به عشق و عاشقی و رابطه و فلان ولی من به اینجاها که می رسه ح ...

منم موافق عاشق نشدن نیستم عشقم

بزا یه چیزی بهت بگم

عشق واقعی میدا نمیشه 

ساخته میشه

بزا اون حس تو وجودت ساخته بشه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق نمیشم  هیچ پسری ب دلم نمیشینه  با اینکه ب ی پسر ک مشاور هست اجازه دادم دلبری کن ...

دقیقا شرایط من همینه 

بعضی وقتا سعی کردم از گاردم کم کنم و اجازه بدم که دیگران دلبری کنن ولی تهش کسی حتی به دلم ننشسته چه برسه که بخوام عاشقش شم 

از طرفی گاهی فکر می کنم اوکی طرف خوبه اوکیه ولی خب چرا باید ارامشم رو براش نابود کنم

دقیقا😂😂حس میکنم واقعا رد دادم اسکل شدم😂

خریم خواهر خررررر 

دیگ خواستم خیلی خودمونی بشم🚶‍♀️

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

منم موافق عاشق نشدن نیستم عشقم بزا یه چیزی بهت بگم عشق واقعی میدا نمیشه  ساخته میشه بزا اون ...

پیچیده شد 

من متوجه ی عمق صحبتتون هستم که عشق افسانه ای نیست و باید براش تلاش کرد

ولی این توصیه برای زوج ها قابل استفاده است نه من که کسی تو زندگیم نیست

مشکل من یه مرحله قبل تره من کسی به دلم نمی شینه

اصلا تو می‌دونی عشق چیه؟ عشق حاصل افزایش هورمون دوپامین هست که از سر هیجان هست پس در واقع عاشق، یعنی ...

عاقل بودن با احتیاط همراهه درسته که باعث می شه به دردسر نیوفتی ولی در کنارش هم باعث می شه زندگی خشک و یکنواختی داشته باشی

چه ربطی به لیاقت داره:/  منم از کسی تا حالا خوشم نیومده  یه عقاب همیشه تنهاست🤞😜😂😂

از این جمله ها که یه عمر باهاش فاز گرفتم و سر خودم کلاه گذاشتم😂

پیچیده شد  من متوجه ی عمق صحبتتون هستم که عشق افسانه ای نیست و باید براش تلاش کرد ولی این توص ...

ن دیگ اشتباه برداشت کردی این برا کساییه ک هیچکس به دلشون نمیشینه

عشق واقعی و نمیتونی پیداش کنی دنبالش نگرد ک ببینی از کسی خوشت میاد یا ن

عشق اگ واقعا عشق باشه یه جوریییی یه جاییی پات گیر میکنه ک بخوایییی هم نمیتونی دنده عقب بگیری 

اون عشق واقعیع

پس دنبالش نگرد به موقعش خودت سراغت میاد":)

دقیقا شرایط من همینه  بعضی وقتا سعی کردم از گاردم کم کنم و اجازه بدم که دیگران دلبری کنن ولی ت ...

وای چقدر منی 

من ب ی پسر حتی اجازه دادم دلبری کنه همه جوره پسر خوبی بود واااااقعا عاشقمه 

منو میپرسته 

مشاور هست 22سالشه

و من فقط ی دختر 17.18ساله ام 

اما اون نتونست 

نشستم فکر کردم دیدم حتی وابسته هم نشدم 

خیلیییی عجیبه این همه سهام سر این موضوع 

بهش گفتم تو حتی نتونستی منو وابسته کنی هنگ کرد اصن دیونه شده 

شب و روز ازم خواهش می‌کنه ک فقط یک بار باهام صحبت کنه 

اما من حتی دیگه دلم نمیخاد بهم پیام هم بده😐حس میکنم اگه دل ببره یا منو ب خودش علاقمند کنه 

من ب خودم آسیب میزنم ب خودم ظلم میکنم