2777
2789

میخوای بشی ک چی بشه

مگ‌ما شدیم چ گلی به سرمون کردیم؟؟ 😐😂

حس خوبیه ها خیلییییی حس قشنگیه انقدری ک حاصرم الان دنیا نباشه اون باشه بخاطرش از همه چیمم میگذرم ولی چ فایده؟وقتی از قبل اعتمادم خدشه دار شده و الان دوبارهرعاشق شدم ولی همششششش ترس دارم ک اخرش چی میشه و بدبخت میشم یا ن دوباره میشکنم یا ن وقتی به این چیزا فک میکنم میگم‌کاش هیچوقت عاشق نمیشدم ولی ۵ دیقه بعد میگم ننننننن نگو بچمو خوشحالم ک کنارشم😐😂😂😂😂عاشقی یعنی همین دیگ دیونه میشی خودتم نمیدونی چی میگی😂✋

عشق اگه عشق واقعی باشه که خیلی باید پوست کلفت باشی بحث لیاقت نیست بیشتر کسایی که فکر میکنن عاشقن عا ...

خیلی دوست دارم تجربه کنم 

احساس می کنم آدم وفاداریم از اونایی که برای طرفشون تلاش می کنن ولی خب برام اتفاق نمی افته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کی؟😂 دخترای مردم از نوجوونی عاشق یکی هستن بالاخره  من دیگه سنی ازم گذشته

حالا همون دخترای مردمو ببین ب جایی هم نرسیدن فقط غم و بدبختی نصیبشون شده

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

اصلا تو می‌دونی عشق چیه؟ عشق حاصل افزایش هورمون دوپامین هست که از سر هیجان هست پس در واقع عاشق، یعنی بی عقل یعنی نادان :) 

تو در حال حاضر در عاقل ترین حالت ممکن به سر میبری 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
میخوای بشی ک چی بشه مگ‌ما شدیم چ گلی به سرمون کردیم؟؟ 😐😂 حس خوبیه ها خیلییییی حس قشنگیه انقدری ک ...

خب بحث همینه الان تو هر بحثی آخرش می رسه به عشق و عاشقی و رابطه و فلان ولی من به اینجاها که می رسه حرفی برای گفتن ندارم

هر چیزی که سخت باشه مساوی با بد بودن نیست 

اتفاقا اکثر اتفاقات جالب سختی دارن

میخوای بشی ک چی بشه مگ‌ما شدیم چ گلی به سرمون کردیم؟؟ 😐😂 حس خوبیه ها خیلییییی حس قشنگیه انقدری ک ...

آه واقعا 

اعصاب و روانمونو رسمن داغون میکنیم

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe