حس خوبیه ها خیلییییی حس قشنگیه انقدری ک حاصرم الان دنیا نباشه اون باشه بخاطرش از همه چیمم میگذرم ولی چ فایده؟وقتی از قبل اعتمادم خدشه دار شده و الان دوبارهرعاشق شدم ولی همششششش ترس دارم ک اخرش چی میشه و بدبخت میشم یا ن دوباره میشکنم یا ن وقتی به این چیزا فک میکنم میگمکاش هیچوقت عاشق نمیشدم ولی ۵ دیقه بعد میگم ننننننن نگو بچمو خوشحالم ک کنارشم😐😂😂😂😂عاشقی یعنی همین دیگ دیونه میشی خودتم نمیدونی چی میگی😂✋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا تو میدونی عشق چیه؟ عشق حاصل افزایش هورمون دوپامین هست که از سر هیجان هست پس در واقع عاشق، یعنی بی عقل یعنی نادان :)
تو در حال حاضر در عاقل ترین حالت ممکن به سر میبری
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!