2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بچه مامانیه الان یه ماهه خونه مامانمم☹️😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 39 پست

ی ماه زندگیتو رهاکردی😵‍💫

پاشو برو سر زندگیت

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا🤐🙄🤔

🐥یدونع داری

توراهیم داری🐣

بسلامتی........

وای چرا آخع؟

دویت نداره؟

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
ی ماه زندگیتو رهاکردی😵‍💫 پاشو برو سر زندگیت

هعی تو ک از زندگیم خبر نداری خاهر الویت شوهرم خانوادشن و خاهراش من و بچم آخرین الویتشیم مشهد همش خونه باباشه😞😞

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

هعی تو ک از زندگیم خبر نداری خاهر الویت شوهرم خانوادشن و خاهراش من و بچم آخرین الویتشیم مشهد همش خون ...

پاشو با مامانت برو 

مامانت ام یکم خواهر و خواهر زادشو ادب کنه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
عزیزم زندگیتو هیچ وقت ول نکن حتی بخاطر دیدن خانوادت. با همسرت برو  و بیا

میدونم خودش گفت برو یه سر حال و هوات عوض شه ولی خونه بابای خودش کنار خونمونه من اینهمه دورم درکم نمیکنن اصلا مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه زندگیمونو خراب کرده😞😞😞

هعی تو ک از زندگیم خبر نداری خاهر الویت شوهرم خانوادشن و خاهراش من و بچم آخرین الویتشیم مشهد همش خون ...

من فکر میکنم حال و هوای عید بود برداشتی اومدی پیش مادرت ب نظرم اشتباه از شما بوده ک خونه و زندگیتو ول کردی حالا میخوای برگردی ولی اون دل چرکین شده

حل و فصل کنید و دیگه از شوهرت دور نشو هر جا رفتی با اون برو 

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
میدونم خودش گفت برو یه سر حال و هوات عوض شه ولی خونه بابای خودش کنار خونمونه من اینهمه دورم درکم نمی ...

واقعا که🤯🤯🤯🤯🤯🤯

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
خب برگرد برو خونه ات دیگه 

تو بودی میرفتی با کی برم قرار بوده خودش بیاد دنبالم ولی رفتارای مادرشوهرم و دخالاتش عصبیم کرده تو خونه آب میخورم میره به مامانش میگه دیگ خسته شدم دلم نمیخاد برگردم

هعی قول خانوادش و همه جا میبرتشون دور میده به منک میرسه بی اعصاب و خستس😞

خدایا

خودت کمکش کن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🦋🌺🦋🌺🦋🌺🦋🌺💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

یک ماهه خونه زندگیت رو ول کردی شوهر مامانیت رو سپردی دست مامانش و رفتی برای خودت؟ خداقوتت بده

باهم نصمیم گرفتیم برم یه مدت بعدش بیاد دنبالم باز معلوم نیست مامانش رو مخش رفته چی گفته ک یه زنگ نزده خونمم هستم همینه خاهر مامانش حتی بهش گفته بود حقوقتو به زنت نگو کی میفرستن ک خرج نکنه باورت میشه اصلا ول خرج نیستم الان ۴ ساله یه مانتو نخریدم امسال عیدی خاستم برم بخرم مامانش میگه چخبره😐😐