ما خونمون مشهده ولی خونه مامانم شیرازه من بارضایت همسرم اومدم خونه مامانم ولی الان یه ماهه زنگ نزده حتی عیدم زنگ نزد تبریک بگه اینم بگم پسرم یه سال و نیمشه حتی حال اونم نمیپرسه😞منم زنگ زدم جواب نداد ...هرچی مامانش میده گوش میده الویتش اونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم زندگیتو هیچ وقت ول نکن حتی بخاطر دیدن خانوادت. با همسرت برو و بیا
میدونم خودش گفت برو یه سر حال و هوات عوض شه ولی خونه بابای خودش کنار خونمونه من اینهمه دورم درکم نمیکنن اصلا مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه زندگیمونو خراب کرده😞😞😞
تو بودی میرفتی با کی برم قرار بوده خودش بیاد دنبالم ولی رفتارای مادرشوهرم و دخالاتش عصبیم کرده تو خونه آب میخورم میره به مامانش میگه دیگ خسته شدم دلم نمیخاد برگردم
یک ماهه خونه زندگیت رو ول کردی شوهر مامانیت رو سپردی دست مامانش و رفتی برای خودت؟ خداقوتت بده
باهم نصمیم گرفتیم برم یه مدت بعدش بیاد دنبالم باز معلوم نیست مامانش رو مخش رفته چی گفته ک یه زنگ نزده خونمم هستم همینه خاهر مامانش حتی بهش گفته بود حقوقتو به زنت نگو کی میفرستن ک خرج نکنه باورت میشه اصلا ول خرج نیستم الان ۴ ساله یه مانتو نخریدم امسال عیدی خاستم برم بخرم مامانش میگه چخبره😐😐