2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بچه مامانیه الان یه ماهه خونه مامانمم☹️😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 39 پست

استاتر حرف خاله زنکا رو گوش نکن خونت ول کردی این چیزا ....شما حق داری بری خونه مادرت بمونی و بچرخی همونقدر که همسرتون حق داره بنظرم هیچ کاری نکن تا شوهرت پیش قدم بشه و بفهمی داستان چیه خدا پدر و مادرت نگه داره برات

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من فکر میکنم حال و هوای عید بود برداشتی اومدی پیش مادرت ب نظرم اشتباه از شما بوده ک خونه و زندگیتو و ...

ن عزیز شوهرم خودش خیلی راضی بود مشکل مامانشه همه کارامون دخالت میکنه ما عادت داریم اون یه شهر دیگ درس میخوند حتی خیلی دیر همو میدیدم اون خودش خوبه بدیش اینه به حرف مامانشه هرچی خالم بگه میگه چشم 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر حرف خاله زنکا رو گوش نکن خونت ول کردی این چیزا ....شما حق داری بری خونه مادرت بمونی و بچرخی ه ...

آره منم همینو میگم خونه مامن خودش چسبیده به خونمونه باورت میشه شبا هم حتی اونجا میخابه بعضی وقتا دیگ خستم کرده بس به حرف مامانشه خودشم راضی بود گفت برو شیراز ولی حالا طلبکارم هست با اینکه مادرشوهرم خالمه ولی حالمو بد میکنه😔😔

ن عزیز شوهرم خودش خیلی راضی بود مشکل مامانشه همه کارامون دخالت میکنه ما عادت داریم اون یه شهر دیگ در ...

پاشو برو خونه ت منتظر نشین 

هر چی فاصله بیشتر باشه بدتر میشه 

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
عجب خاله ی نامردیه .....آدم جونشو‌ واسه بچه ی خواهرش میده خاله مثل مادر دوم ادم میمونه 

ن بابا خاله داریم تا خاله خاله ی من ففط بچهای خودش اونم دختراش به پسرش ک میرسه هیچی فقط نوکرشونه شوهرم همه کاراشونو انجام میده تازه ماشین خریدم با کلی قرض شده تاکسی شخصی خاهراش