2777
2789
عنوان

خیانت شوهر +داستان زندگی خیلی سخت من

78782 بازدید | 109 پست

بچه ها من سال ۹۸ ازدواج کردم و اون موقع ۱۸ سالم بودو هیچی از زندگی نمیدونستم و ترم اول دانشکده بودم  موقع امتحانا بود که ازدواج کردم و روز عقد تویه ذهن خودم گفتم  خداروشکر که حداقل شوهرم خوبه و ما برای چی باید از هم جدا بشیم  تویه ذهن خودم روز عقد میگفتم ایول با این انتخابت خلاصه مراسم عقد برگزار شود همه چیز خوب عالی پیش رفت و یه خانواده خیلی مذهبی همون چیزی بود که من میخواستم حدوان دوهفته از عقدمون گذشته بود که میخواستیم باهم بریم حرم امام رضا و  شوهرم گفت من میرم دوش بگیرم و گوشیش دست من بود نمیدونم چیشود که یهو رفتم بلاک لیست گوشیشو نگاه کردم دیدم هزاران پیام از خانم های فاحشه داره  اونشب دنیا رو سرم خراب شود همونجا نتونستم خودمو کنترل کنم و گریه کردم شوهرم که از حموم در اومد دید داشتم گریه میکردم اومد گفت چیشوده و پیامارو نشون دادم اونم گریه کرد از اونجا که من طاقت دیدن اشک مرد رو ندارم کوتاه اومدم باهم رفتیم حرم و اونجا قسمش دادم که دیگه کاری نکنه و اونم به امام رضا قسم خورد که کار نمیکنم .... ادامش و دارم تایپ میکنم میزارم 

میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه ما رفتیم حرم و زیارت کردیم و قسمش دادم و برگشتیم و من اون شماره رو تو ذهنم نگه داشته بودم چندین  بارکه بعد ها گوشی شوهرم دستم بود از اون شماره ۰۹۳۷ نحص پیام میومد     سلام عزیزم خوبی؟ سلام عزیزم نیومدی مشهد؟   و هر دفعه شوهرم ماس مالی میکرد من چیزی نگفت یک شب که خونه بابام خوابیده بودیم برداشت گفت  فکر نکن خبری تو نباشی  نرگس هست این حرف و زد و بعدش گفت ما دوران مجردی با دوستامون دختر میبردیم باغ و همین دوتا حرفش بس بود که تا صبح گریه کنم و لکنت زبون بگیرم صبح که بیدارشودم بهش گفتم لطفا تا یه مدت  نه بهم زنگ بزن نه ببینمت  هیچ اثری ازت نباشه  اون چون میدونست تقصیر کاره هی زنگ میز و میومد خونه پدرم من دوباره قلب ساده ام بخشیدش دلم نمیخواست اسم طلاق و بیاد روم که اشتباهمم همین بود اونم اینو فهمیده بود و همش سو استفاده میکرد خلاصه گذشت عروسی خواهرم شد  تویه روستا پیام اومد سلام عزیز دلم خوبی کی میایی مشهد من این پیام و دیدم و به رویه خودم نیاورم و فقط منتظر موندم عکس و العمل شوهرمو ببنم دیدم رفت بیرون پیامو جواد داد و پاک کرد اوند تو خونه من شماره رو 

میگذره

به پربازدید امشب خوش آمدید😂👌

(هروقت گفتم پربازدید از شانس اصلا پربازدید نشده😑)

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)
به پربازدید امشب خوش آمدید😂👌 (هروقت گفتم پربازدید از شانس اصلا پربازدید نشده😑)

ادم حس خیت شدن دست میده بش 😄😁

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ادم حس خیت شدن دست میده بش 😄😁

وای دقیقاااا😭😂😂

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)