2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار طلاقه بچه هات تو خونه ای که عشق نباشه بیشتر غمگینن باور کن خییلی شجاعت داری که اینکارو ...

ابجیم بخاطره بچم موندم شوهرم هرکس وناکسی بهش بگه زنتو بزن میزنه امروز بازبون روزه منو کتک زد شیطنت ازطرف جارییم بود حتی روزمو نشکستم دارم گریه میکنم فقط ارزوی مرگ دارم

توام بزنش ازت انتقام بگیر تا ادم بشه 

منم شوهرم چندبار دست درازی میکرد فقط گریه میکردم یا فحش میداد جوابشو نمیدادم به خانوادم توهین میکرد من چیزی نمیگفتم بعد یکی دوسال من دیگه دیدم شعور نداره شدم مثل خودش الان تکون بخوره منم میرینم بهش حداقل دلم خنک میشه 🙂

۴سالشه ..لطفا ب تایپک های قبلی نگا نکن چون خط ماله ابجیم بوده وبعد دادش بمن ابجی من دوتا بچه داره من ...

ببین

بچه ت از تو الگو میگیره

تو حاضری یه روز وقتی کتک میخوره بازم بازم با شوهرش بمونه؟

الان که بدنت کبودی داره برو درخواست کن

شاید حتی بتونی حضانت بچه رو بگیری تا 7 سالگی با مادره بچه

بعدشم خدا بزرگه بهش اعتماد کن شاید خودش دیگه بچه رو نخواد

سعی کن قوی باشی و پیشرفت کنی تا بچه ت هم قوی بار بیاد و بتونه روی پاهاش وایسه

کاری کن بهت افتخار کنه

وقتی بزرگ شد نگه چرا طلاق نگرفتی