2777
2789
عنوان

فکر کنم اجدادم ترک بودند

478 بازدید | 8 پست

و گرنه اینهمه علاقه من به آهنگ های ترکی بی دلیل نیست

علاقه من به زبان ترکی از دوره راهنمایی نمایان شد

و سالها ادامه داشت و هنوز هم ادامه داره 

منم به شدت به زبان و آهنگای انگلیسی علاقه مندم یعنی اجداد من انگلیسی بودن؟

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

شاید هیچ چیزی بی دلیل نمیشه 

انگلیسی ها توی ایران بودند که تاریخ رو نخوندی

پرتعالی ها ، انگلیسی ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال الپ ارسلان رو که دیدم شکم بیشتر شد

ترکها توی خراسان و قزوین و ری بودند 

اخه خانواده م هم پدری و هم مادری شباهت زیادی به ترکهای ترکیه دارند

منم به مشهد و مشهدیا و لهجه مشهدی علاقه دارم یعنی اجدادم مشهدی بودن؟    

ولی ما اینجا مشهدی حرف نمیزنیم بهیچ عنوان

قسمتهای پایین شهر مشهد لهجه مشهدی رو دوست دارند

اون لهجه ای که توی کلیپ های خواجوی هست مثلا اون رو فقط مشهدی های اصیل استفاده میکنند

تو تاپیک پرسیدین منظورم غذای بی کیفیت چیه تاپیک قفل بود....عادت ندارم بیجواب بزارم....

اره دقیقا سویس کالباس غذاهی سرخ کردنی....غذای نیمه اماده....تا جایی ک بتونم نمیزارم همچین چیزایی بخورن بچن ب حد کافی مواد نگه دارنده امواج تراریخته ها اطرافشون هست هرقدر تلاش کنیم ک سالم خواری کنند ارزش داره حتی روزی یبار

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.