2777
2789
عنوان

کسایی که عکسشون رفته گوگل

1438 بازدید | 116 پست

دوستان خیلی موضوع حیاتیه 

اگه عکس از تاپیک پاک شده باشه ولی تو گوگل باشه 

بعد از چند وقت خودش پاک میشه؟ این گفته نی نی یار

میخوام بدونم برای کسی پیش اومده؟

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ پاک نمیشه 

نی نی یار میگفت بعد از چند وقت پاک میشه از گوگل 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
ن من ی بار عکس گزاشتم هنوز ک هنوزه پاک نشده

زیر ۳ دقیقه پاگ گردید؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

الان سرچ کنی نی‌نی سایت بری تو قسمت تصاویر پر از عکسهاییه که کاربران تو تاپیکا گذاشتن و حذف کردن. همه تاپیکا هم مال سه چهار سال پیشه ولی عکسا همچنان هست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هعییی منم تفف تو شانسم لینک عکس شخص توی امضام رو توی یه تاپیک گذاشتم الان گوگلی شده و پاک نمیشه😶فقط خداکنهه کسی از اقوام یا خودش نبینه🤦🏻‍♀️

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

زیر ۳ دقیقه پاگ گردید؟

من عکس گذاشتم زیر ۳ دقیقه پاک کردم 

کاربری ام ترکوندم 

ولی هنوز تو گوگل هست 

حالا میشه به گوگل درخواست داد برای حذف عکس

ولی نی نی یار گفته که بعد از چند وقت عکس از گوگل پاک میشه میخواستم بدونم این حرف درسته؟ 

نه بعد ی روز😭

همون پس  من خودم زیر ۳ دقیقه پاک میکنم. ترسیدم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻