2777
2789
عنوان

کسایی که عکسشون رفته گوگل

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 116 پست
نگاه کنین من یک تاپیک جدید در مورد حذف عکس از گوگل زدم (قبلی رو پاک کردم زیاد خوب نبود) آسون  ...

خدا خیرت بده عزیزدلم❤️❤️🌸🌸🌸🌹🌹🌹

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
خدا خیرت بده عزیزدلم❤️❤️🌸🌸🌸🌹🌹🌹

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن من ی بار عکس گزاشتم هنوز ک هنوزه پاک نشده

@ندلعیبهختوک  

سلام

🟥🟥 حذف عکس از گوگل + آموزش تصویری 🟥🟥

تو این تاپیک توضیح دادم:

⬇️⬇️⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10746874/حذف-عکس-از-گوگل-آموزش-تصویری?postId=283311101

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خداوکیلی  تو این بدبختی نصیحت نکنن به اندازه کافی عصبی و نگران هستیم  بعد هم من عکس پروفش ...

شاید طرف پروفش فقط واسه مخاطبین بازه !! اصلا توجیح درستی نیست. به شخصه اگه روزی عکسمو ببینم شکایت می‌کنم از طرف. دیگه پروفم جرئت نداریم عکس بزاریم

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

حالا بعضیا عکس از خودشون گزاشتن و اینک گوگل بره یا نره ب خودشون ربط داره ولی امان از روزی ک بدون اجا ...

واااقعا. الان مد شده عکس فامیلاشونو می‌ذارن. یه درصد فک نمی‌کنن شاید طرف راضی نباشه

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

واااقعا. الان مد شده عکس فامیلاشونو می‌ذارن. یه درصد فک نمی‌کنن شاید طرف راضی نباشه

بله عزیزم منم همینو گفتم  ناراحت میشن و توجیح میکنن ک عکس گزاشته خودش پروفایلش!من ب شخصه خودم پروفایل تلگرام  عکس داره ولی فقط واسه مخاطبینم 

شاید طرف پروفش فقط واسه مخاطبین بازه !! اصلا توجیح درستی نیست. به شخصه اگه روزی عکسمو ببینم شکایت می ...

پروفش برا همه بازه آجی منم اگه میدونستم ناراحت میشه نمیذاشتم :)

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

سپاس🙌🏻♥️🥰

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

اول به نی نی یار بگین عکس را حذف کنند ⬅️ بعد خودتون برید درخواست بدین ⬅️ حدود ۲ تا ۳ ساعت بعد عکس حذف میشه. ✅️✅️✅️

@83838833  

@ندلعیبهختوک