2777
2789
عنوان

قلب جنین

204 بازدید | 19 پست

من ۲۵ بهمن آخرین پریودم بود...حدودا ۴..۵ روزه ترشحات قهوه ای داشتم دو روز هم هست که یکم خون هم هست البته زیاد نیست چون پد میزارم یکم رو پد میشه...امروز سونو رفتم گفت ۵هفته و دو روز ولی قلب نداشت...گفت ده روز دیگه بیا ببینم قلب تشکیل شده یا نه...به نظرتون ان شالله امیدی هست کسی بوده اینجوری که بعد تشکیل شده باشه؟

پنج هفته خیلی زوده برای قلب باید ده هفته بری

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرده داشت یا ساک خالی بود؟

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

اره قلب از هشت هفته مشخص و تشکیل میشه و صداش میاد الان زود بوده رفتی من برا دو تا بچم گفتن اشت هفته بیا برا سونو تشکیل قلب رفتم صداشم شنیدم

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

پنج هفته قلب تشکیل نمیشه الکی نرو واسه من بعد هشت هفته تشکیل شد

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏

معلومه عزیزم تشکیل  قلب بچه تا هفته 9 و 10 جا داره 

کاملا طبیعیه  الان فقط ساک حاملگی تشکیل شده 

تا ده هفته وقت داری 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱