2777
2789
ینی مریض نیست ؟ نه اصلا هیچوقت دست رو من بلند نمیکنه ولی یه جوری حرص میخوره ی جوری دستاشو‌فشار میده ...

عزیزم وقتی دست روت بلند نمیکنه واقعا مشکلی خاصی نداره فقط عصبیه .ببین میتونی بری پیش روانشناس یا هرکی دیگه که بتونه کمکتون کنه.شاید فشار اقتصادی روشه .چون الان با این خرج و مرج ها خیلی رو مردا فشاره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ ماهه

بعد از آروم شدنش اجازه میده توضیح بدی؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه نیم ساعت بشین تو همون راه پله جلو در میاد دنبالت نیامد هم خودت برو داخل فردا آروم میشه باهاش حرف بزن.زندگی بقیه هم اون جور ک میگن گل بلبل نیست خیلی ها بحث زندگی دارن اولاش .چون دو نفر از دوتا خانواده متفاوت هستن اختلاف سلیقه ....هست معمولا

مریض کدومه اگه مریض بود جوری کتکت میزد نمیتونستی الان اینجا باشی یا پرتت می کرد بیرون مگه بد ...

آفرین ، احتمالا خودش هم اذیت میشه که میگه برو از اتاق بیرون وگرنه یه جور دیگه رفتار میکرد

بنظرم وقتی ارومه باهاش حرف بزنه و درمان بشه 

عزیزم چند ساله ازدواج کردی 

قلقش دستته دیگه خودت بهتر میدونی بیخود ناراحت نشو  میدونی گاهی نمیشه، اشک  خودش میاد..... 

ولی انرژی تو بذار برای مواقع مهم تر 

اینا میگذره 

ببین چه کاری به نفعته  از سر عقل فکر کن که بعدش باز نگی اینطوری نمیکردم اونطوری بهتر بود  

آرامش  در لحظه باعت میشه عقلت بهتر کار کنه  

ینی مریض نیست ؟ نه اصلا هیچوقت دست رو من بلند نمیکنه ولی یه جوری حرص میخوره ی جوری دستاشو‌فشار میده ...

خب وقتي اينجوري هست 

تو بيشتر ملاحظه كن 

من نميدونم بحث سر چي بوده ولي از ي جايي ب بعد ك يكي از طرفين عصبي بشه حرف زدن بي فايده ست

يكم ك گذشت ب بهانه دستشويي برو تو خونه 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
واقعا مریضه بچه ها؟؟ 😔 وای این کامنتو خوندم گریه م ده برابر شد 

به حرف نی نی سایتها گوش نده 

پشت هر اکنت یه بچه ۱۴ ساله نشسته

که قرار فردا بره مدرسه و داره از زمان باقی مانده تعطیلات نوروزی کمال استفاده رو میکنه

بیا تا من برات بگم

اگه اوایل ازدواجته که هنوز اول راهی و این دعوا ها چیز مهمی نیست کم کم من و تو له ما تبدیل میشه

اگه چند سال از ازدواجت گذشته که این رفتار همسرت حتما یه جا ریشه داره بگرد و درمانش کن

حالا هم برو خونت دست و صورتت رو بشور 

یه شلور گل گلی گشاد بپوش 

بیا تو هال بگیر بخواب

فردا هم روز خداست❤

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
😅 چه غلطی کردم گفتم میرم بیرون حالا روم نمیشه برم داخل

بگو قكرام كردم ديدم اينجا خونه منه هر كي فكر ميكنه خونش نيست بره من نميرم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.