2777
2789
شاید باورت نشه اما من تو کل اشناها به اروم بودن و بی حاشیه بودن معروفم ،خدا شاهده رو مخش نمیرم فقط و ...

شوهرتم اروم بود زندگیتون خیلی تو سکوت میگذشت  😄😄😄 

شوخی میکنم 

اگه برید پیش مشاور مکمل خوبی برای هم میشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف نی نی سایتها گوش نده  پشت هر اکنت یه بچه ۱۴ ساله نشسته که قرار فردا بره مدرسه و داره ا ...

وای چقد پیامت خوب بود 😍 مرسی عزیزم راس میگی ، الان میرم چون واقعنم دیگ دارم میلرزم

شاید باورت نشه اما من تو کل اشناها به اروم بودن و بی حاشیه بودن معروفم ،خدا شاهده رو مخش نمیرم فقط و ...

درسته ... در کل آرام هستی اما احتمال میدم کلماتی میگی که طرف مقابل رو متلاطم و آشفته میکنه که باعث میشه یهو یه موج سهمگینی از خشم بسمت خودت روانه کنی! 

وقتی کسی ناراحته سعی کن فقط چند لحظه درکش کنی. تا آتشفشان درونش خاموش شه 

دقیقا عین شوهر منه اما مال من دست بزنم داره بد جور قاط میزنه منم خیلی خیلی ارومم اصلا توضیح عادی هم بهمش میریزه 

وای چقد پیامت خوب بود 😍 مرسی عزیزم راس میگی ، الان میرم چون واقعنم دیگ دارم میلرزم

اره دختر خوب برو‌تو‌خونه 

کارها کم کم درست میشه❤

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
ینی مریض نیست ؟ نه اصلا هیچوقت دست رو من بلند نمیکنه ولی یه جوری حرص میخوره ی جوری دستاشو‌فشار میده ...

مریض نیست ولی بعداً که خوب بودید  بهش بگو که چقدر نگرانی و باید بره پیش روانشناس برای کنترل خشم 

بگم همسایه ها اومدن گفتن چی شده چرا گریه میکنی؟؟ شاید ی کم خجالت بکشه

نه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.