منم اومدم بیرون تو پله ها نشستم ، سوییچ ماشینو بزداشتم ، اما میترسم برم بیزون بعد عصبانی تر بشه ، بچه ها چیکار کنم خیلی عصبیه 😔 سر یه موضوع مسخره خیلی خودشو منو داغون میکنه ،ناراحتم ، اشکم بند نمیاد ، چون خیلی زود عصبانی میشه من کلا خیلی کل کل نمیکنم بحث نمیکنم ، وقتی عصبانی میشه خودشو میزنه ، من امشب فقط برای اتفاقی ک افتاد داشتم توضیح میدادم ی هو عصبانی شد رفت تو اتاق صدای وحشتناک میومد تو اتاق نمیدونم چیکار میکرد ، بنظرتون برم بیرون کلا ، یا برم خونه ، الان تو راه پله نشسم 😔خیلی دلم شکسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم مریض نیست هر کسی ممکنه تو عصبانیت یه چیزی بگه دلیل نمیشه مریض باشه.ضمنا وقتی تو نی نی سایت ...
دقیقا. خیلیا تو عصبانیت خیلی قاطی میکنن دلیل نمیشهکه بگیم بیمار یا روانیه. خب طرف واقعا ممکنه اعصابش ضعیف باشه. پس اروم باشین چند دقیقه بعدش خودش پشیمون میشه. هیچوقت تو دعوا چی ی رو براش توضیح ندین هر وقت اروم شد بدون نیش و کنایه و خیلی با آرامش باهاش حرف بزنین
من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉 انشاالله ۱۴۰۲/۵/۱۳. بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃 ❮قوتقَلباونجاکه خدامیگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری' نترسیدبَندِگانمنحَواسمبهتونهست میبینمتون،میشنومتون..🫂♥️🦋❯ ️
شوهرت آدم بدی نیست، مشکلی خاصی هم نداره.... بعضی عصبانیتها طبیعیه... اینکه خودشو میزنه بمعنی دیوانگی نیست... نمیخواد آسیبی به جنابعالی وارد کنه... مطمئنا خیلی رو اعصابش میری. ترک کردن خونه بنظرت چقدر منطقیه؟
شوهرت آدم بدی نیست، مشکلی خاصی هم نداره.... بعضی عصبانیتها طبیعیه... اینکه خودشو میزنه بمعنی دیوانگی ...
شاید باورت نشه اما من تو کل اشناها به اروم بودن و بی حاشیه بودن معروفم ،خدا شاهده رو مخش نمیرم فقط وقتی ی اتفاقی میوفته اصلا نمیزاره من توضیح بدم و از خودم دفاع کنم سریع قاطی میکنخ