2777
2789
پاشو برو خونه اگر اومد گیر داد چرا اومدی بگو اومدم برم دستشویی بعد یکم طول بده از دستشویی که اومدی ب ...

نه اون هیچوقت نمیگ برو بیرون ، گفت برو از اتاق بیرون من گفتم کلا از خونه میرم گفت برو هرجا میری😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مریض نیست هر کسی ممکنه تو عصبانیت یه چیزی بگه دلیل نمیشه مریض باشه.ضمنا وقتی تو نی نی سایت ...

دقیقا. خیلیا تو عصبانیت خیلی قاطی میکنن دلیل نمیشه‌که بگیم بیمار یا روانیه. خب طرف واقعا ممکنه اعصابش ضعیف باشه. پس اروم باشین چند دقیقه بعدش خودش پشیمون میشه. هیچوقت تو دعوا چی ی رو براش توضیح ندین هر وقت اروم شد بدون نیش و کنایه و خیلی با آرامش باهاش حرف بزنین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
ینی مریض نیست ؟ نه اصلا هیچوقت دست رو من بلند نمیکنه ولی یه جوری حرص میخوره ی جوری دستاشو‌فشار میده ...

مریض چیه آخه

بیچاره سالمه فقط زیاد حرص و جوش میخوره

سعی کنین دوتاتون پیدا کنین چه چیزایی ناراحت تون می کنه از این به بعد دور اون چیزا رو واسه خودتون خط بکشین

مراعات همدیگه کنین

😅 چه غلطی کردم گفتم میرم بیرون حالا روم نمیشه برم داخل

رو نمیخواد که. خونه ت. تازه الانم‌که وقت خواب. برو مستقیم بگیر بخواب 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

عین شوهرررر من درکت می کنم

ولی نرو هیچ جایی

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

شوهرت آدم بدی نیست، مشکلی خاصی هم نداره.... بعضی عصبانیتها طبیعیه... اینکه خودشو میزنه بمعنی دیوانگی نیست... نمیخواد آسیبی به جنابعالی وارد کنه... مطمئنا خیلی رو اعصابش میری. ترک کردن خونه بنظرت چقدر منطقیه؟

شوهرت آدم بدی نیست، مشکلی خاصی هم نداره.... بعضی عصبانیتها طبیعیه... اینکه خودشو میزنه بمعنی دیوانگی ...

شاید باورت نشه اما من تو کل اشناها به اروم بودن و بی حاشیه بودن معروفم ،خدا شاهده رو مخش نمیرم فقط وقتی ی اتفاقی میوفته اصلا نمیزاره من توضیح بدم و از خودم دفاع کنم سریع قاطی میکنخ

هیچوقت هیچوقت هیچوقت توی دعوا حرف از رفتن نکنید حتی اگه شوهرتون گفت برید اگه زندگیتونو رو دوست دارید ...

وای من تو اکثر دعواهامون چمدون میبندم خاک ب سرم😅😅😅

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون