2777
2789

من با یه پسری مجازی چت میکردم تا الان ۴ روز شده خب بعد چتامون عادی بود ن اینکه قربون صدقه هم بریم نه اینکه همش دعوا کنیم،ولی خب امشب یهو اولش بهم گفت مواظب خودت باش من فقط تورو دارم بعد یهو گفت برام مهمی بعد بهم گفت دوست دارم در صورتی که هنوز کامل همو نمشناسیم و هنو عکس منم ندیده،،شما جای من بودید شک نمیکردین؟

تو فضای مجازی چت با پسر آخه😒طرف میاد خانواده ها میبینن رفت امد دارن باز توزرد از آب درمیاد...پسره یا اسگله یا دنبال رابطه هست یا میخواد سرکارت بذاره یا هیچ دختری اطرافش نداره ندیدبدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اهل دوست پسر نبودی.خخخخخ این شیوه پسرهاست برای دل بسته کردن دختر برای ارضای نیاز جنسی خودشون برای مشتاق کردن دختر برای زود سر قرار اومدن.یه پنج تا شش تا رابطه دوستی رد کنی میفهمی تا پسر کف خیابون نمیره حرفاش راست نیست خخخخ

نه عزیزم، پسرا واقعا قابل اعتمادن،، وقتی بهت گفته تو تنها کسی هستی که دارم، مطمئن باش تنهاست و دل شکسته ، منتظر یه هم صحبت بوده.

دختر من

عزیز من

اون به ده تا دیگه ام هم زمان این حرفو میزنه،، بعدم میره به رفیفاش میگه مخ این دختره رو زدمو فلان

آدم با یه شخصی زیر یه سقف زندگی میکنه، باز نمیتونه کامل بهش اعتماد کنه

بعد شما حرفای یه آدمی رو که اصلا ندیدی، تو مجازی چت کردی رو جدی میگیری

ایشون دارن دون میپاشن، که از تو یه نشونه ببینن،، بلکه مختو بزنن

میگی مشکوکه،من میگم عادیه، همه پسرا به دخترا از این حرفا میزنن تا احساسات دختر رو جریحه دار کنن بکشوننش تو رابطه

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم