2777
2789
سعی میکنیم به هم احترام بزاریم ولی گاهی وقتا هم مثل همه زوج ها دعوا میکنیم دیگه 

دعوا ک پیش میاد مهم اینه حرمت بینتون از بین نره...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهههه شناختمت😅😅 خوبی؟ آشتی کردین باهم بسلامتی؟⚘ هنوز داریم پرسجو میکنیم از کسایی ک رفتن از طرفی ...

قهر نبودیم که😁

من فقط از اینکه وابسته باشم متنفر بودم

الانشم هستم کلا از دوس داشتن ادما وحشت دارم برای همین بچه ذار نشدم هنوز

اما دیکه وابسته نیستم و راخت تر دوستیم

برو نازنین برو

سارا زار میزد که نمیخام برم شوهرش بزور بردش

ولی الان میکه خاضرم بمیرم ولی برنگردم

چن روز پیش بچشم بدنیا اومد😂پسره

فکر نمیکنم معایبی داشته باشه! اما تک فرزندی هزار تا معایب داره

یا بچه نیارین یا اگه میارین حداقل دوتا بیارین چون اون بچه تک فرزند تک وتنها خیللیی زیاد زجر میکشه و افسردگی و.. میگیره ، تنهایی همیشه تو وجودش می مونه.

این ظلم رو به بچهاتون نکنید

بخون👈☺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱خدایا سید علی خامنه ای را برای ما حفظ کن🙏#جانم_فدای_رهبر❤ من همون دختر کم حجاب ولی عاشق رهبرم وانقلاب🌹💚انقلاب ۵۷ انفجار نور بود😍👌💛.....خدایا شکرت ، ممنون که همیشه هوای ما رو داری💓همه چیو بسپار به خدا آخه هر محالی با خدا ممکنه🥺😍🥰    مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟!😍           چقدر زندگی واقعیمون میکنیم؟و چقدر شدیم اسیر دست رسانه هایی مثل بی بی سی و‌‌‌‌..؟ میدونستید امریکا و انگلیس مردمش باید پول بدن تا تلوزیون ببینن؟ حالا چرا دلشون سوخته و دارن اخبار رو رایگان برای شما نشون میدن؟ امام حسین مردمی کشتن که تحلیل سیاسی نداشتن‌! مراقب باش مثل مردم کوفه نباشی😊😉 ❤حسبی الله❤خدا برای درمان تمام دردهای من کافیست💪💖الله اکبر✋الحمدالله💫استغفرالله🧡الهی العفو🥺سبحان الله✌خدا می داند!وبس💕برای حاجت روایی: یک سوره واقعه بخونید بعدش یک سوره توحید بعدش ۷تا یاالله و حاجتتون بگید! التماس دعا
قهر نبودیم که😁 من فقط از اینکه وابسته باشم متنفر بودم الانشم هستم کلا از دوس داشتن ادما وحشت دارم ...

درسته متوجهم⚘

عهه بسلامتییی از طرف منم بهش تبریک بگو😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فقط توروخدا تمام بدبختی ها و لیناتون نندازید سر بچه دوم

بعدشم اگر سنتون زیاده مپلا اگر اون ۶ سالش بشه پدرش ۴۰ و شما ۳۰ میشی لطفا دومی رو نیار 

بچه اولتونم جوری تربیت کنید ک با این دومیه ادمی زادی رفتار کنه نه جوری ک بچه دوم بفهمه ک اضافه اس😑✋

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
پس بهتره تو هم عمیقأ به این مسئله فکر کنی😵😅

من شرایط روحیشو ندارم متاسفانه

افسردگی دارم وگرنه ازخدام بود دیگ اینکه حوصله شب بیداری ندارم پسرم تمام انرژیمو گرفت ازنوزادی تا الان 

بدقلق بدغذا لجباز عصبی شدم 

فعلا تو برنامم نیس بچه دوم اصلا

اگه توان اینکه هرچی هرچیزی که اون بچه بخواد  فراهم کنی و از لحاظ روحی توانشو داشته باشی باید بچه بیاری چه یکی چه دوتا  نه مث بعضیا  ده تا ده تا پس بندازن یه مشت ادم  با ولی اغده  تحویل جامعه بدن 

باشه حتما شات میگیرم همینو براش میفرستم😁 موفق باشی نازنین♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

همچنین عزیزم⚘