من فقط مبخوام بدونم ضرر داره و دکترتون منع کرده یا نه؟کاشت ژل با پودر تفاوت داره از نظر ضرر داشتن؟
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بده نکن . من گذاشتم سر ده روزه خودم ریمووش کردم . ناخن باید ازاد باشه هوا بکشه جدی میگم خفش نک ...
واسه ناخن مهم نیست ناخن بافت مرده اس فقط میترسم بو و ایناش زمان کاشت واسه بجه ضرر داشته باشه
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بدتر ناخونات ضعیف و شکننده میشه من اینقد بیجون شده
من دوساله ناخنم کاشته
نه مشکلی فک نمیکنم داشته باشه چون ناخنوب نوعی استخونه و با بدنت کاری نداره اما نکنی بهتره ضعیف میشه ...
به خاطر اون بویی که موقع کاشت تو مخیطه میگم