2777
2789

بچه ها طفا بحث شرعیشو پیش نکشید 

من فقط مبخوام بدونم ضرر داره و دکترتون منع کرده یا نه؟کاشت ژل با پودر تفاوت داره از نظر ضرر داشتن؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

توی بارداری نمیدونم

ولی فک کنم ضرر کاشت ژل کمتره

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده نکن . من گذاشتم سر ده روزه خودم ریمووش کردم .  ناخن باید ازاد باشه هوا بکشه جدی میگم خفش نک ...

واسه ناخن مهم نیست ناخن بافت مرده اس فقط میترسم بو و ایناش زمان کاشت واسه بجه ضرر داشته باشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بدتر ناخونات ضعیف و شکننده میشه من اینقد بیجون شده

من دوساله ناخنم کاشته 

نه مشکلی فک نمیکنم داشته باشه چون ناخنوب نوعی استخونه و با بدنت کاری نداره اما نکنی بهتره ضعیف میشه ...

به خاطر اون بویی که موقع کاشت تو مخیطه میگم

من اطلاعی ندارم عزیزم. کاش از پزشکت بپرسی.

راستی گفتی ناخن بافت مرده‌ست و تنفس نمیخواد، مو هم همینطوره؟؟

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
واسه ناخن مهم نیست ناخن بافت مرده اس فقط میترسم بو و ایناش زمان کاشت واسه بجه ضرر داشته باشه

نه میتونی موقع کاشت ماسک بزنی دوتا یا سه تایی چیزی ولی اگر میخوای بازم سوال بکن از دکتر