چرا نمیری خودت با مشاور صحبت کنی نهایتا اگ دیدی شوهرت نمیخواد تغییر کنه ازش جدا شو و با یک ادم درست ازدواج کن اکثرا کسایی که بیماری روانی دارن بچه هاشونم همین طور میشن و این عذاب نسل به نسل ادامه پیدا میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخواد همه جوری از افکار تو ذهنش لذت ببره خودخواه برای همینم 5 سال میگفته بچه نه
منو خیلی اذیت کرد در حالی که 7 ساله داریم با هم زندگی میکنیم من تو هیچی تلاشمو کردم کم نذارم ولی خود خواهیش خستم کرد نه بچه گفت بیاریم نه کارای که دوست داشتو کردم هیچی
منو خیلی اذیت کرد در حالی که 7 ساله داریم با هم زندگی میکنیم من تو هیچی تلاشمو کردم کم نذارم ولی خو ...
حق داری خسته شدی الان خودتو نجات بده بچه ک بیاد شرایطتت بدتر میشه چون میبینی نه تنها خودتو نجات ندادی بلکه پای یک موجود بیگناه به این زندگی باز کردی و اونم اسیر شده
میخواد همه جوری از افکار تو ذهنش لذت ببره خودخواه برای همینم 5 سال میگفته بچه نه
خب لااقل همینقدر میفهمه که با این رفتارهاش جای بچه نیست تو زندگی. من یک اشنایی داشتم شوهرش خیلی مشکل داشت با این وجود بچه دار شد بعدا شوهره میگف دعا کن دختر نباشه وگرنه من نمیتونم جلو خودم بگیرم و بهش تجاوز نکنم،💔