2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چجوری فهمیدی بارداری ترشح می‌دیدی روز موعدت یا نه هیچی خالی 

هیچ علامتی نداشتم حتی یک ذره هم ترشح نداشتم برا همین مطمئن بودم پریود میشم اما دو روز قبل موعدم درد پریود اومد سراغم منم زیاد سابقه دارم که جلو میندازم خلاصه هر چی صب کردم دیدم خبری نیست چرا رفتم بی بی چک گذاشتم سریع دو تا خط افتاد شوکه شده بودم انشالله قسمت شما هم بزودی باشه

هیچ علامتی نداشتم حتی یک ذره هم ترشح نداشتم برا همین مطمئن بودم پریود میشم اما دو روز قبل موعدم درد ...

منم عادیم فعلا که هر چی خدا میخواد  تو هم انشالله  فرزند سالم و صالح ت رو براحتی سر وقتش زایمان کنی بسلامتی  عزیز من بار داری برای منم دعا کن 

ترشح داشتی  بعد موعد بود قبلش  بود عادی بودی اون ماه  چند سالت هست

از چند روز بعدش دیگ ترشح داشتم زیاد و آبکی. ۲۵ سالمه. اره دیگ همیشه نزدیک پریود ترشحم قطع میشه بعد پری میشم اونسری هم ترشحم قطع شد تنها فرقش این بود که پری نشدم من اصلا لکه بینی هم نداشتم

از چند روز بعدش دیگ ترشح داشتم زیاد و آبکی. ۲۵ سالمه. اره دیگ همیشه نزدیک پریود ترشحم قطع میشه بعد پ ...

هم سنیم عزیزم ❤️ منم همین طوریم معمولا  قبل پریودیم یعنی از روز بعد موعدت ترشح داشتی آبکی  

منم عادیم فعلا که هر چی خدا میخواد  تو هم انشالله  فرزند سالم و صالح ت رو براحتی سر وقتش ز ...

انشالله عزیزم. تاپیکت دیدم مطمینی با وجود بیماری شوهرت میخوای باردار بشی ؟ زندکی اون بچه خیلی مهمه قطعا روش تاثیر میذاره لطفا بیشتر فکر کن

انشالله عزیزم. تاپیکت دیدم مطمینی با وجود بیماری شوهرت میخوای باردار بشی ؟ زندکی اون بچه خیلی مهمه ق ...

تو تاپیک  3، 4  سال حرف نزدنش بودی  یا مازوخیسم