2777
2789
خب لااقل همینقدر میفهمه که با این رفتارهاش جای بچه نیست تو زندگی. من یک اشنایی داشتم شوهرش خیلی مشکل ...

نه اونطوری نیست به هیچ کس صدمه نمی نه هیچ جور فقط من اونم از لحظ روحی باز بچه منو از اون راحت میکنه دیگه بهش فکر نمی‌کنم میفهمی منطورمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من 7 ساله زندگی کردم اون تاپیک دیگمم بخون  نطرتو بده بهم همین جا دوست عزیزم

نظر نمیتونم بدم چون جای شما نیستم . تنها چیزی ک میدونم اینه که بچه هم پدر میخواد هم مادر وگرنه پر عقده میشه تازه خیلیم خوب درک میکنن که روابط پدر و مادرشون غیر طبیعی باشه تنهایی هم نمیشه همه ی بار زندگیو به دوش بکشی همینکه این همه سال باهاش زندگی کردی یعنی خودتم ار لحاظ روانی سالم نیستی

ببین شما خودت پدر و مادرت کدوم ریس بودن  مشخصه راحت بزرگ شدی از لحط مادر و پدر

همسر من خیلی راحت بزرگ شده خوب ولی بیماره من تو خانواده ای بودم که صد درجه غیر طبیعی تر بوده تا اون و از اون بیشتر سختی کشیدم اینا ربطی نداره به انسان بودنه همه چی منطورم میفهمی