2777
2789
عنوان

خاطره اولین پریودی!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 63 پست

من تابستون بود 

۱۴ سالم بود همه خاله هام منتظر بودن پریود بشم میترسیدن مشکلی باشه😑

تا یه روز صبح بیدار شدم دیدم شلوارم کلا خیسه گفتم آخ جیش کردم😑یهو نگاه کردم دیدم خونه قشنگ چشمام در اومد رفتم تو اتاقم شلوارمو عوض کردم و ش.و.ر.ت پوشیدم رفتم به مامانم گفتم رفت برام چند نوع نوار و ش.و.رت رنگی رنگی خرید که خوشحال بشم 😑

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من خیلی بد بود،من اصلا نمیدونستم پریود چیه،توی شورتم هم خون دیدم ولی به هیچکس نگفتم،فکر هم نمیکردم که زیادبشه.همونجوری رفتم مدرسه،لباس فرمم پر از خون شد بردن منو دفتر مدرسه اینقدر گریه کردممممم...با پنبه و باند پد درست کردن بهم دادن.ابجیم راهنمایی بود،مدرسه اش کنار  مدرسه ما بود بهش زنگ زدن اومد چادرش رو گرفتم رفتم خونه و.....خیلی خاطره بدی بود خیلی...الان خووم دختر دارم حتما قبل از اینکه این اتفاق براش بیفته بهش میگم که این حس ترس توی وجودش نمونه

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  

من سرزنگ ورزش خارش شدید گرفته بودم...کلافه شده بودم.واسه اولین بار...ماه رمضونم بود...رفتم خونه رفتم دستشویی دیدم ای وای...دویدم جلو بابام به خواهرم گفته لباسم پر خونه😕ولی تامدتها مث افسرده ها بودم.گریه میکردم.ترسیده بودم .اون حس بزرگ شدن و زنانه شدن  اذیتم میکرد...تامدتها دستشویی میرفتم لامپ رو روشن نمیکردم که چیزی نبینم.ترس داشتم

ولی برای خواهر زاده‌م جشن گرفتن خواهرم براش جشن گرفت شوهر خواهرم کیک گرفت از رو کیکش خون می‌ریخت ...

اتفاقا کار خوبی کرده چطور برای ختنه سوران جشن میگیرن برای دختر نه؟؟

ولی خب طرح کیک خوب نبوده

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

آخی چی به سرت اومد😔

واقعا خاطره بدی بود برام و تا حد زیادیش هم مامانم مقصر بود اصلا با من و خواهرم صمیمی نبود و اینجور چیزا رو بهمون نمیگفت...طرز فکرش قدیمی بود

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  

من شب قبلش دلممم خیلیی درد میکرد که زیر دل درد خواب رفتم صبح که پاشدم رفتم دستشویی خون دیدم

میدونستم پریودی چیه ولی میترسیدم عفونتی چیزی باشههه🥲مامانم خونه نبود دلمم درد میکرد تا وقتی اومد بهش گفتم اونم بهم نوار داد و گفت چجوریه بعدش هم هی درموردش باهام صحبت کرد.

هی بهم میگفت یه چاری نکنی که خونه زندگیم کثیف شه😂😂😂😂😂😂😂