برای خودم که موقع خواب بود خواستیم بخوابیم دیدم اینطور شدم به مامانم گفتم یه نوار داد بهم گفت اینو بزار ول کرد رفت اصن اهمیتی نداد از اون به بعد هر موقع پریود میشم یه جنگی باهام راه میندازه هی میگرده ی چی پیدا کنه بپره بهم ینی عقده شده رو دلم به خدا یه بار موقع پریودی درکم کنه فقط بهم ی تیکه میندازه منم مغرورانه جلوش میمونم و تا چن ساعت باهاش حرف نمیزنم وقتی تنها میشم میشینم گریه میکنم
من اصلا نمیدونستم چیه😂 فک کردم کاری کردم با خودم رفتم حموم دیدم خونیم گریه گریه مامانم اومد گف چ مرگته باز😂😂شانس بد من اون لحظه ی کاری کردم بد عصبیش کردم...😬
بعد جیغ خونن
اومد تو گفت چیزی نیست نوجوون شدی🤣🤣
ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه
*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید* نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊 پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚 بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟! وای از آن روز که کینه حکم رانی کند! هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد زندگی عادی جریان پیدا میکند... **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)** اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴 یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یادمخ ۱۳ سالم بود برف میبارید ۱۲ بهمن بود،رفتم دستشویی دیدم یه چی ازم اویزونه ترسیدم یهو بعد فهمیدمپریود شدم،بدبختی برف میبارید نوارم تو خونه نداشتیم مامانم مجبور شد به بابام بگه بره بخره🤦♀️چقد خجالن کشیدم
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد! من رویایی دارم از جنس بیداری'''رویایتسکین این درد تکراری...🙂_💫درونگرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))
من اولین بار خیلی کم بود اصلا نمیدونستم چیه اینقدرم کم بود که به مامانمم نگفتم بعد نزدیک ماه رمضون به زن عموم بدون هیچ دلیلی گفتم زن عمو همه روزه رو میگیری؟خانواده پدریم کلا مقید هستن روزه اصلا همچین سوالی برای کسی که هیچی از پریود نمیدونست بی دلیل بود اونم گفت اگ پریود نشم آره من گفتم پریود چیه اون برام توضیح داد بعد لز قضا من رفتم خونه پریود شدم🤗
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
هیچی مامانم رفته بود بیرون خودم تنها بودم رفتم سرویس بهداشتی تو لباس زیرم که نگاه کردم کپ کردم ترسیدم همینجور تا خیلی وقت تو سرویس بهداشتی منتظر موندم تا مامانم اومد بهش گفتم اونم بهم یه پد داد
اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
من مامانم چک زد به خالمم زده بود میگفت واس اینکه ترست بریزه🤦♀️ و منی که نمی ترسیدم🥴
الهی🥺😂
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
من مامانم چک زد به خالمم زده بود میگفت واس اینکه ترست بریزه🤦♀️ و منی که نمی ترسیدم🥴
نه میگن برا اینه که لپ هات قرمز بشه
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه