2777
2789
عنوان

مگه میشه همچین چیزی آخه؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 38 پست
نه فقط تلگرام  سیمکارت نمیشه فهمید، ولی وقتی استوری وات میبینه ، صد در صد سیوت داره

اهان 

مررررسی که جواب دادی

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
بعد اینو که نصب کردم اگه تو مخاطبام بود یعنی اونم شمارمو سیو داره؟

نه کلا مخاطبای گوشیتو ینی کسایی که سیو داری رو برات میاره ولی اونایی که تورو سیو دارن کنارشون یه شکلک آدمک میزاره (ینی هردو شماره همو سیو دارید)

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی 😘

خواهش❤

عزیزم واسه اون تاپیک گزارش زدم  ولی من عکسی ندیدم

مرسی💜

عکس نتی بود

تاپیک چرتی بود کلا😐

مرسی💜 عکس نتی بود تاپیک چرتی بود کلا😐

چقد بده ادم یه تاپیک میزنه بعد نمیشه پاکش کرد

من ک کلا کاربری قبلیم ترکید خداروشکر، کلی چرت وپرت داشتم و عکس 

اینم کاربری ام شانسی یافتم اصلا یادم نمیاد کی عضو شدم با این خطم 😁

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
چقد بده ادم یه تاپیک میزنه بعد نمیشه پاکش کرد من ک کلا کاربری قبلیم ترکید خداروشکر، کلی چرت وپرت دا ...

اره 

منم دارم بعضی ار تاپیکامو میگم بچه ها گزارش بزنن حذف شه