2777
2789
عنوان

مگه میشه همچین چیزی آخه؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا درسته به آبجیم گفتم شمارمو از گوشیش پاک کنه بعد تو موبو زد خواهرم شمارمو نداره بعد دوباره س ...

چه باحالل نمیدونستم چه شکلیه برنامش همونه که سبزه و با دوتا موشک؟

متولد ۸۸ نیستم ،۱۹ سالمه😚 میشه لایکم نکنی؟
میشه یه عکس از موبو پلاست بدی منم میخوام یکیو چک کنم

ببین تو تاپیک قبلیم هست 

یه نفر بهم معرفی کرده

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
اهان ینی موبو فقط مخاطبای تلگرامو نشون میده ؟؟؟؟ برنامه ای هست بفهمیم کی شمارمونو تو سیمکارتش سیو ...

نه فقط تلگرام 

سیمکارت نمیشه فهمید، ولی وقتی استوری وات میبینه ، صد در صد سیوت داره

اره

عجیبه واقعا 

واتساپ قاطی کرده انگار😐😂

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چه باحالل نمیدونستم چه شکلیه برنامش همونه که سبزه و با دوتا موشک؟

تو تاپیک قبلیم هست 

یکی اونجا عکس آیکونش رو گذاشته ببین

داره ...موبوگرامو از بازارم میشه برداشت؟

من از گوگل پلی دان کردم