2777
2789

اشکم دراومد چندروزه بادوستاش رفته تفریح هرچی پیام دادم‌ جواب نداد نهایت زنگم‌و‌جواب داد گفتم‌امشب نمیای گفت فردا میام گفتم نمیشه الان‌بیای گفت نه وقطع کرد 

خیلی دلم‌گرفت خیلییی میدونم دوستم نداره ها میدونم بهم‌بی محلی زیاد میکنه میدونممممم همه رو‌همیشه به من ترجیح میده میدونم توزندگیش فقط نقش برده جنسیش و دارم همه و‌همه رو‌میدونم ولی خرم‌نمیفهمم دلم تنگ‌میشه براش 

بخداذمیخوام اینجوری نباشما ولی نمیتونم دلم ضعف میره برا ی عزیزم گفتنش با یه بوس تموم‌غمم میره 

چرااینطوریم چرا باید دچار عشق یه طرفه میشدم خیلی زیاد ادعای عاشقی داره ولی رفتار ادما عشق و‌نشون میده دیگه

خیلی دلم‌گرفته کلمه به کلمش‌‌و‌بااشک‌دارم‌مینویسم کاش جونم‌بگیره خدااروم‌بشم هم‌من هم اون راحت بشه ازم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه عزیزم باهاش حرف بزن قروبنت برم ایشلا درست میشه توکل کن به خدا

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مثل منی اتفاقل تو یکی از تاپیکام هست من خر نمیتونم ولش کنم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

اسی منم مث توام 

ولی خوب عشقو بروز نمیدم دیگ 

باید از اینکه ازدستت بدن بترسن.

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
آخ عزیزم 

بخدا دارم دق میکنم دعا دعا میکنم مامانم نبینه اشکام و😔😔😔

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
درست میشه عزیزم باهاش حرف بزن قروبنت برم ایشلا درست میشه توکل کن به خدا

حرف ک هیچی نمیتونیم بزنیم زود دعوامون‌میشه اون‌منطقی نیست منم زود اشکم درمیاد

همه ی اینا به کنار فقط خیانتکار نباشه💔

نمیدونم واقعا نمیدونم ولی ندیدم‌چیزی تابحال گوشیش همیشه دست منه همه زیروروش چک‌کردم یزی نبوده