2777
2789

دردش چيه باهاش حرف زدي؟؟؟ 

يكمي خودت رو محكم بگير خودتو دختر ، كه نشكني، من و فلاني و همه دنيا نميايم بهت بگيم افرين كه شكستي افرين كه داغون شدي افرين كه ذره ذره اب شدي، به خودت بيا و محكم باش چه با وجود خودت و چه با شوهرت، جوري باش كه ازت حساب ببره ارزش قائل شه برات من نميگم بياد واست بميره ولي حداقل اينكه تو رو هم ناراحت و غمكين نكنه

آدم کسیو دوست نداشته باشه عزیزم نمیگه وبوس نمیکنه

بخدا دوسم نداره وقتی موقع خواب میشه خودش و‌میکشه انقدر بغلم‌بگیره و‌ببوسه ولی روز اصن انگار وجود ندارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی اینا به کنار فقط خیانتکار نباشه💔

خیانت؟؟؟

از نظر شما خیانت فقط اینه بره بایه زن دیگه؟

اینکه حالش کنارشما خوب نباشه اگ خیانت نیست چیه؟

اگ حالش کنار هرچی یا هرکی دیگ خوبه خیانت نیست؟

توخیانت ملاک فقط زنه و جنسیت؟

وقتی حال شما واسش مهم نیست اینکه تو تنهایی چی میکشی اگ خیانت نیست چیه؟

وقتی بی شما خوشه خیانته حالا باهرکییی یا با هرچییی

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
چقدررر عاشقيييييي مشخصه عشق اولت هست  خدا حفظت كنه و واي بر همسررت واااااي

هیچوقت ت‌و زندگیم باکسی دوست نبودم از نوجونی عاشق شوهرم‌بودم فامیلیم اومد خواستگاری انگار رو ابرا بودم هییییییی

همیشه میگم‌کاش منم دوست پسرداشتم حداقل الکی عشقم عزیزم‌میشنیدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خب حالا که میدونی بسوز و بساز . بیشتر از این حقت نیست شاید

اره واقعا💔💔💔

عزیزم  برو تاپیک شوهرایی عوضی مارو تو تاپیک هام‌بخون😁☹️ ماله منم مثل تو رفته بود مسافرت تو عی ...

بهت زنگ‌میزنه خبرت و‌میگیره من‌اصن کلا یادش نمیاد منی وجود دارم

نمیدونم واقعا نمیدونم ولی ندیدم‌چیزی تابحال گوشیش همیشه دست منه همه زیروروش چک‌کردم یزی نبوده

خداروشکر❤ میدونی من شوهرم قربون صدقم میره بوسم میکنه حرفای عاشقانه بهم میزنه ولی..یبار پیامکی بهم خیانت کرد داغونم کرد یعنی حاضربودم هرکاری باهام میکرد جز خیانت💔

منم 12روزه خونه مادرم اومدم مسافرت. نمیاد دنبالم😔ب تماسامم جواب نمیده

میدونی کجاست یا نه 

شوهرمن رفیق بازه نمیخوام‌چیزی بگم‌ب رفیقاش چون‌اونام همش بیرونن مجردی تفریح ولی به خانماشون‌خیلی اهنیت میدن همسرمن‌ضعف این و‌داره من نباشم 

گاهی به شوخی میگم‌من بمیرم‌زن‌میگیری میگه عمراااا دیگه ازادی باچیزی عوض کنم

منم 12روزه خونه مادرم اومدم مسافرت. نمیاد دنبالم😔ب تماسامم جواب نمیده

چرا دعوا کردید؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

دختر پاییز همسرتو دوست داری 

همسرتم دوستت داره 

ی کم حساسی فقط؛ ی کم زیادی وابسته ای  همین 

الانم بخواب همسرتم  فردا شب بغلته و میبوستت همه این اشکها هم از سر دلتنگیه 

بذار برسه خونه ؛نبودنشو جبران میکنه برات :؛ب امید خدا

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

آره این بده عزیزم....ماله من خودشو کشت بس پیام زنگ میزد اما من ج نمی‌دادم تهش پ‌ میدادم بهم زنگ یا پیام نده عقده ای 

میدونی کجاست یا نه  شوهرمن رفیق بازه نمیخوام‌چیزی بگم‌ب رفیقاش چون‌اونام همش بیرونن مجردی تفری ...

نه نمیدونم کجاست، تهمت ناموسی بهم زده و ولم کرده با یه بچه دو ساله. نمیدونم منتظرش بمونم یا خودم برم خونم

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
دردش چيه باهاش حرف زدي؟؟؟  يكمي خودت رو محكم بگير خودتو دختر ، كه نشكني، من و فلاني و همه ...

ضعف مجردی داره همه جا دوست داره مجردی بره 

قعا میگم‌دوسم نداره اک‌داشته باشه خب مطمئناا اینجوری نیست رفتارش 

یجورایی کمبود محبت دارم زنگ‌میزنه بهم‌قلبم‌تند‌میزنه پیامش همینطور 

ی پیامش و‌جندبار میخونم هیچوقت نفهمید ازش چی‌میخوام