2777
2789
خیانت؟؟؟ از نظر شما خیانت فقط اینه بره بایه زن دیگه؟ اینکه حالش کنارشما خوب نباشه اگ خیانت نیست چی ...

💔💔💔💔💔

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفستو ببر بالا.اینقدر خودتو ضعیف نشون دادی که هر کار دلش میخواد میکنه.تا خودت خودتو دوست ن ...

ب اون هیچوقت نکفتم اینجوری میشم وقتی نیست الان گفتم بهش بیا ولی اسمی از دلتنگی نیاوردم 

اعتماد بنفسم و‌خورد میکنه😖

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ضعف مجردی داره همه جا دوست داره مجردی بره  قعا میگم‌دوسم نداره اک‌داشته باشه خب مطمئناا اینجور ...

خيلي خيالش از عشق تو راحتهههه خيليييييي در واقع اصلا براي خوشالي تو تلاش نميكنه چون تو نزده مي رقصي 

برو مشاوره قطعا بهت ميگم اين تويي كه به مشاوره نياز داري 

خداروشکر❤ میدونی من شوهرم قربون صدقم میره بوسم میکنه حرفای عاشقانه بهم میزنه ولی..یبار پیامکی بهم خی ...

درکت میکنم خیلی سخته خیلی 

خدایا چ‌گناهی داشتیم ما😔💔

تهمت زد ک پیشم نیس من خطا میکنم. یه هفتس هیچ خبری نگرفته و ب زنگام جواب نمیده

عجب آدمیه.  نگران نباش انشاالله میاد دنبالت ولی اومد بررسی کن و خودتو مبرا کن بعد برو

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دختر پاییز همسرتو دوست داری   همسرتم دوستت داره   ی کم حساسی فقط؛ ی کم زیاد ...

نمیفهمم‌دسوت داشتنش و‌این چه دوست داشتنی ک‌همه جاروترجیح‌میده ب نبود من 

سه شب نبود امشب میتونست بیاد ولی گفت نه پیش دوستامم‌نمیام‌

مشکل اینه مطمئن همیشه من‌هستم‌ولی جمع دوستاش همیشه نیست یبار یکیشون هست یکی نه 

اخرین نفر اخرین وقت همه اخرینارو‌میذاره برا خونه دیگ‌مجبوره منم تحمل کنه توخونه

عجب آدمیه.  نگران نباش انشاالله میاد دنبالت ولی اومد بررسی کن و خودتو مبرا کن بعد برو

خیلی شکاکه چندبار بهم تهمت زده و ثابت کردم اشتباه میکنه اما باز دست برنمیداره. انقد خجالت میکشم اینجا حس سربار بودن دارم. راهم دوره وگرنه تا الان رفته بودم خودم

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
تهمت زد ک پیشم نیس من خطا میکنم. یه هفتس هیچ خبری نگرفته و ب زنگام جواب نمیده

من شناختی از همسرت ندارم 

ولی اگه  من جای تو بودم  میگفتم تو هم خیلی بیشرفی ک زنی ک میدونی تو نبود تو خطا میکنه رو  ول میکنی تا خطا کنه ....

ی جورای اگه بر میگشت  واسه عذر خواهی میگفتم 

نه من خطا کارم به درد تو نمیخورم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نه نمیدونم کجاست، تهمت ناموسی بهم زده و ولم کرده با یه بچه دو ساله. نمیدونم منتظرش بمونم یا خودم برم ...

چراخودت‌بری 

بذار بیاد دنبالت 

بذار نبودنت و‌حس‌کنه 

زندگی بدون تورو

همه رو‌تجربه کنه 

برای رفتگانتون صلوات فرستادم دوست عزیز

خيلي خيالش از عشق تو راحتهههه خيليييييي در واقع اصلا براي خوشالي تو تلاش نميكنه چون تو نزده مي رقصي& ...

میدونم میدونم اشتباه از‌من‌بوده همه عشقم و‌براش روکردم 

الان‌نمیدونم چیکار کنم بدونه میشه یروزم‌من‌نباشم

ب اون هیچوقت نکفتم اینجوری میشم وقتی نیست الان گفتم بهش بیا ولی اسمی از دلتنگی نیاوردم  اعتماد ...

وقتی چند بار زنگ میزنی جواب نمیده یعنی اینو میرسونه که زود بیا من تنهام من محتاجتم.چند بار زنگ زدی دیدی اینطوریه به محض اینکه رفت بیرون توام آماده شو برو بیرون برو با دوستات یا فامیل همسایه هرکدوم راحتی وقت بگذرون.منتظرش نباش چند بار اینکارو بکنی درست میشه.وقتی نشستی منتظری مثل افسرده ها میشی.به خودت اهمیت بده همیشه شاد باش خودش درست میشه

میدونم میدونم اشتباه از‌من‌بوده همه عشقم و‌براش روکردم  الان‌نمیدونم چیکار کنم بدونه میشه یروز ...

برو مشاوره راحت نوين و سريعترين كار

راه و رسم عاشقي و زن زندكي بودن بهت ياد ميدن 

كتاب بخون 

خودت رو قوي كن احساست رو قوي كن

من شناختی از همسرت ندارم   ولی اگه  من جای تو بودم  میگفتم تو هم خیلی ...

خیلی حرف بهش زدم. اما میترسم مادرم غصه بخوره. من یه بار جدا شدم نمیخوام دعوامون حال مادرمو بد کنه. چندبار غیرمستقیم پرسیده کی میاد گفتم کار داره. خیلی حالم بده