2777
2789
برای رفتگانتون صلوات فرستادم دوست عزیز

برا روبه راه شدن زندگیت و خوشبختیت آیت الکرسی میخونم انشاالله شوهرت درست شه اخلاقش 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خیلی شکاکه چندبار بهم تهمت زده و ثابت کردم اشتباه میکنه اما باز دست برنمیداره. انقد خجالت میکشم اینج ...

این بار کوتاه نیا 

بگو باید ثابت کنی من چ خطایی کردم ک لایق این رفتاراتم .... 

این من این موبایلم این خونه و زندگیم 

تا ثابت نکردی حق نداری برگردی ب من 

بگو چ بد بختی ای من گرفتارم ک صبح تا شب دارم تو این چهار دیواری واسه تو و زندگیت زحمت میکشم ؛به جا خسته نباشیدت ؛هر بار ی تهمت جدید میزنی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراخودت‌بری  بذار بیاد دنبالت  بذار نبودنت و‌حس‌کنه  زندگی بدون تورو همه رو‌تجربه ...

آره خودمم حس میکنم برم سبک میکنم خودمو. اما واقعا حال بدی دارم. دعا کن سر عقل بیاد دارم دیوونه میشم

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
خیلی حرف بهش زدم. اما میترسم مادرم غصه بخوره. من یه بار جدا شدم نمیخوام دعوامون حال مادرمو بد کنه. چ ...

اونترستو حس میکنه و بدتر فشار میاره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

این بار کوتاه نیا   بگو باید ثابت کنی من چ خطایی کردم ک لایق این رفتاراتم ....  ...

زن سابقش بهش خیانت کرده فکر میکنه منم تو فکر زیرابی رفتن و خیانتم. من شهر غریب هیچ جا نمیرم و هیچ دوستی ندارم اما بازم فکرش خرابه. منتظرم بیاد درست و حسابی حرف بزنم باهاش. میترسم گند دعوامون دربیاد خانوادم بفهمن. من پدر ندارم میدونه پشتیبان ندارم داره اذیتم میکنه

برا روبه راه شدن زندگیت و خوشبختیت آیت الکرسی میخونم انشاالله شوهرت درست شه اخلاقش 

اشکم درومد از محبتت گلی. ممنونم از لطفت🙏❣️

اشکم درومد از محبتت گلی. ممنونم از لطفت🙏❣️

فدای اشکات جانم الهی خوشبخت بشی الهی خدا حاجت روات کنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
زن سابقش بهش خیانت کرده فکر میکنه منم تو فکر زیرابی رفتن و خیانتم. من شهر غریب هیچ جا نمیرم و هیچ دو ...

محکم باش ولی با آرامش ک ب دعوا ختم نشه

برام دعا کن گلی

چشم عزیزم دعات کردم . 

ما گرفتار ی سری غرور ها میشیمک گاهی کیفیت زندگیمو ن ؛قربانیه همین غرور میشه

چشم عزیزم دعات کردم .   ما گرفتار ی سری غرور ها میشیمک گاهی کیفیت زندگیمو ن ؛قربانیه ه ...

ممنونم از لطفت. آره غرور گند زده ب رابطه ها

بخدا دارم دق میکنم دعا دعا میکنم مامانم نبینه اشکام و😔😔😔

چه همسر بی تفاوتی .......... چطوری با این ادم ازدواج کردی ؟

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹