2777
2789
عنوان

ماهانه همسرتون چقدر بهتون پول میده؟💵💳

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 97 پست
جسارتا میتونم بپرسم کلا چقد گذاشتین 

باراول ۳۰۰گذاشتم نزدیک ۵۰سودکردم ریزش شروع شد تونستم مقداریشوبکشم اما بااون سودم ۱۰۰توضرربودم پولم رسیده ۲۰امانفروختم همسرم گفت بی خیال اخه می‌دیدی یه چیپس قیمتش ازیه سهم فعلی یافولادبیشتره دگه بی خیال شدم تااینروزا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ولش کن عزیزم  اینا هنوز توی عصر جهالت گیر کردن  تازه اینکه به تحصیل یک خانوم تو جامعه گی ...

همون...اکثر خانمای خونه دار آرزوی شاغل بودن و استقلال دارن این خانم تو عصر حجره چشمش به دست شوهره طفلکی

❤️👨‍👩‍👦👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باراول ۳۰۰گذاشتم نزدیک ۵۰سودکردم ریزش شروع شد تونستم مقداریشوبکشم اما بااون سودم ۱۰۰توضرربودم ...

منم شوهرم تو بورس هنوز فعالی ولی سعی میکنه ضررهاشو جبران کنه،میگه بازار طلا امن تره

منم شوهرم تو بورس هنوز فعالی ولی سعی میکنه ضررهاشو جبران کنه،میگه بازار طلا امن تره

اره اگراونروزطلاخریده بودم خیلی بهتربود امامن عشقی خرید زدم الانم زیاددنبالش نمیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باراول ۳۰۰گذاشتم نزدیک ۵۰سودکردم ریزش شروع شد تونستم مقداریشوبکشم اما بااون سودم ۱۰۰توضرربودم ...

منم خدود ۲۵ گذاشتم سال ۹۸ ضرر بودم وحشتناک.اونموقع ها ک خوب بود سود سهاما را میفروختم ک سهام جدید میخریدم.اما افتاد سرازیری. تازه این ماه پولم سربه سر شد.میشه بمرسم چه سهامایی دارین؟ 

منم خدود ۲۵ گذاشتم سال ۹۸ ضرر بودم وحشتناک.اونموقع ها ک خوب بود سود سهاما را میفروختم ک سهام جدید می ...

فارس فولادفملی شپنا پالایش شصدف دی............یعنی ازهرکدوم یه لقمه برداشتم🙂🙂🙂🙂🙂🙂

شما کجایین که میگید پنج تومن زیاده الان با پنج تومن دوتا مانتو هم بزور میخری

مگه قراره هر ماه مانتو بخریم

بعدشم ۵تومان حقوق کامل خیلی از خونواده ها میشه

جای تعجب برام داشت که ۵تومان کمه،گلم