2777
2789
عنوان

ماهانه همسرتون چقدر بهتون پول میده؟💵💳

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله منم هربارفکرکردم دیدم ضرره

و حسابم نمیکنم ماهانه چقد خرج میکنم نمیخوام حساب دستش بیاد چقد خرج میکنم البته همسرمم براش مهم نیس  

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
از بورس داخلی که نمیشه چیزی دراورد از بس حقوقی نوسان گیر داره

نه خوبه من یبارپول خوبی ریختم درسته دوسال توضرربودم اماپرتفوبازنکردم فقط عرضه اولیه خریدم چندرو،قبل فقط سهم پالایشم تمام ضرراموجبران کرد وبقیه سهامم دگه سودن ازاین به بعد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من تعیین نکردم قانون کرده بعدشم همچین چوسی میای اخرشم میفهمیم فروشنده ای🤣

خدا به دلتون آرامش بده واقعا 

در عجبم این همه حرص نسبت به کسی که کوچکترین شناختی ازش ندارید از کجا میاد 

موفق باشید 

من تعیین نکردم قانون کرده بعدشم همچین چوسی میای اخرشم میفهمیم فروشنده ای🤣

حرص و حسادت از پستت میباره حالا فروشنده هم باشه مگه چه اشکالی داره؟ مهم اینه شرف داره. بده یک خانم تو این وضع کار میکنه و چشمش به جیب هیچکس نیست؟ چرا انقدر علیه همجنس جبهه میگیرید

❤️👨‍👩‍👦👼
و حسابم نمیکنم ماهانه چقد خرج میکنم نمیخوام حساب دستش بیاد چقد خرج میکنم البته همسرمم براش مهم نیس & ...

همسرمنم فقط سالانه درامدمون وخرج کردمون وحساب میکنه واینکه اون سال مثلاچه پیشرفتی داشتیم چقدرسودداشتیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین منم شاغلم ولی فاز شماهارو درک نمبکنم ک میاید چوسی میاید مستقلمممم. شما ماهی ۵۰۰ میلیونم بگیری ش ...

هیچ وظیفه ای نیست خانم نمی‌دونم کی اینو تو ایران باب کرده هرکس کار می‌کنه برای خودش درک مطلب اگر براتون سخته ریپلای نکنید

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
حرص و حسادت از پستت میباره حالا فروشنده هم باشه مگه چه اشکالی داره؟ مهم اینه شرف داره. بده یک خانم ت ...

ولش کن عزیزم 

اینا هنوز توی عصر جهالت گیر کردن 

تازه اینکه به تحصیل یک خانوم تو جامعه گیر نمیدن جز پیشرفت های فکریشونه

وگرنه درکی از استقلال ندارن