2777
2789
عنوان

ماهانه همسرتون چقدر بهتون پول میده؟💵💳

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 97 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عالی ک همسرتون این مبلغ رو راحت میده بهتون در مورد تغییرش خب گفتگو کنید با هم عشقتون روز افزون&nb ...

قرار شد امشب باهاش صحبت کنم ،اگر می‌تونه بیشترش کنه

ممنونم عزیزم از دعای قشنگتون

من   اسنپ کار میکنه روزی ۲۰۰ میده.  ۳ تا بچه دارم  

یک سوال این ۲۰۰ تومن روزی که مبده چیکارش میکنی مثلا خرج لباس آرایش خرج بچه خوراک چیکار میکنی یا نه خود شوهرت همه اینا رو می‌خره ۲۰۰ هم مبده به تو ؟ بعد نمیگه مثلا ۲۰۰ تومن رو چیکار کردی بگو ببینم چون من شوهرم مکانیک اصلا بهم پول نمبده حتی نت هم برام نمبخره پول یارانه که مباد تو کارتم میره ماهی ۴۰۰ که اونم مبخواد بهش نمیدم نمیدونم چرا همه زنا پول تو جیبی دارند من شوهرم یک سری رفتم از کارتش ۵۰ برداشتم بهم برگشت 

سروین جان آموزش اولیه بورس چ جوری یاد بگیرم  فقط میخوام  عرضه اولیه بخرم  هیچی بلد ...

سلام من تو ایتا یک پکیج گرفتم از طرف حسین خانی ۹۹۰ بود شوهرم که اصلا نمیدونه گرفتم وگرنه غرم میزنه منم که خانه دار پول نداشتم پول یارانم که اومد ۴۰۰ برداشتم گفتم دوباره صبر کنم ماه دیگه ۴۰۰ تومن بیاد تا این ۹۹۰ جور شه شانس من یک آقای بدون هیچ چشم داشتی بهم ۵۰۰ داد حتی پس هم نگرفت واقعا مزد بود دستش هم درد نکنه بعد من گرفتم ببین برای منی که مبتری هستم هیچی نمیفهمم خیلی قشنگ توضیح داد حتی میگه بنویسیم پشتیبانی داره استراژدی های عالی داره من فعلا دارم تمرین میکنم گفت ما هایی که بدون سرمایه هستیم انگار تو حساب حقیقی ۳۰ دلار میده که باش کار کنیم خلاصه خیلی قشنگ آموزش مبده خواستی بگو تا بهت بفرستم کانالشو من هنوز خودم شروع نکردم چون دارم تمرین مبکنم

یک سوال این ۲۰۰ تومن روزی که مبده چیکارش میکنی مثلا خرج لباس آرایش خرج بچه خوراک چیکار میکنی یا نه خ ...

بخدا200 با   بچهای مدرسه وبچه کوچیک   هیچینمیشه کرد همش قرض میگیریم.  بزور دارم میگذرونم این روزها

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
بخدا200 با   بچهای مدرسه وبچه کوچیک   هیچینمیشه کرد همش قرض میگیریم.  بزور ...

مگه شوهرت همه خرج ها رو نمبده از بچه و مدرسه و اینا بعد من فکر کردم ۲۰۰ روزی به خودت مبده برا خودت که هر کار خواستی بکنی 

مگه شوهرت همه خرج ها رو نمبده از بچه و مدرسه و اینا بعد من فکر کردم ۲۰۰ روزی به خودت مبده برا خودت ک ...

نه بابا. ماشینش. خوب نیست که مثلا انچنانی کار کنه   روزی 350 کار میکنه  برا سیگلر گاز بنزین و خورده   بقیه برا من همه چی زندگیم رو. این پولاست 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم