2777
2789

۱ هفته بود با نامزدم‌که عقدیم باهم بودیم کلی خوش گذشت .دیشب رفت خونشون البته تا ۱۲ شب با دوستاش بیرون بودکاریش نداشتم گفتم اینهمه با من بود بذار بره. حالا صب پاشده میگه تو اینستا انلاین شدی ولی به من صببخیر نگفتی. ما قرارمون اینه صب اول ازهمه چیز به همدیگه صب بخیر بگیم بعد. 

حالا منم اصلا انلاین نشده بودم هی قسم خوردم مرگ‌عزیزانو قسم خوردم هی میگف ارههه طعنه میزد.

اخرش داداشم گف اینستات امده رو گوشیه من یهو. خلاصه معلوم شد داداشم انلاین شده زنگ‌زد بهش توضیح داد. الان ۲ ساعته اقا قهرکرده چیکار کنم مگه مقصر من بودم بهش زنگ بزنم اخه صب دید دیگه کلی گریه کرده بودم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

چقدر بچه ست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چندسالشه؟

این حد رفتار بچگانه برام عجیبه😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا این بچه بازیا چیه؟ چند ساله نامزدت؟ ول کن دیگه زنگ نرن بهش بذار خودش بیاد سمتت

۳۰ سالشه. اخه وقتی نمیدونستم داداشم انلاین شده هی قسم‌میخوردم دیدم باورنمیکنه گفتم برو تصمیماتتو بگیر بعد.

چیکار کنم الان

۳۰‌سالشه!

مغزشو گفتم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
۳۰ سالشه. اخه وقتی نمیدونستم داداشم انلاین شده هی قسم‌میخوردم دیدم باورنمیکنه گفتم برو تصمیماتتو بگی ...

اشتباه کردی قسم خوردی از الان بخای سر یه مسئله ساده قسم بخوری فردا توو خونتون بیچاره میشی. یبار گفتی کافیه. الان هیچی نگو. صبر کن خودش پیام میده

اول ازین قرارها باهم نزارید که هی بهم توضیح بدید. دوم داداشتم نباید بهش زنگ میزد توضیح میداد اقا د ...

انقد گریه کردما. هی قسم‌میخوردم باور نمیکرد الان چیکارکنم منتظر باشم اون زنک‌بزنه؟ به نظرت رفتم بیرون بهش اطلاع بدم الان