2777
2789
عنوان

چیکار کنم حق با کیه تورو‌خدا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد گریه کردما. هی قسم‌میخوردم باور نمیکرد الان چیکارکنم منتظر باشم اون زنک‌بزنه؟ به نظرت رفتم بیرو ...

مسائل رو قاطی نکن

اگر مثل من بی خبر اون‌نمیرفتی بیرون ،یه پیامک

فلانی دارم میرم فلان جا

زنگ هم نزن

قهر نکن

اما از صمیمیتت کم کن

چندسالشه؟ این حد رفتار بچگانه برام عجیبه😐

۳

۰ سالشه. اخه وقتی نمیدونستم داداشم انلاین شده هی قسم‌میخوردم دیدم باورنمیکنه گفتم برو تصمیماتتو بگیر بعد

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
مسائل رو قاطی نکن اگر مثل من بی خبر اون‌نمیرفتی بیرون ،یه پیامک فلانی دارم میرم فلان جا زنگ هم نز ...

منم خیلی سوسولم همش قهر میکنم از خودمم بدم‌میاد زاستش همش دلم میگیره میرم تو قیافه 

بیرونم رفتم نگم‌دا اره؟

اصلا بحث رو باز نکن دیدی سرسنگینه هم چیزی نگو بد عادتش نده خیلی رفتارش بچگونه هست. سرسنگین باشه تو عادی باشه بذار جریان فراموش شه بره. اگه هم دوباره خواست بحث رو باز کنه یبار دیگه بگو من گفتم فضیه چی بوده. تمام. دیدی داره کشش میده بدون دنباله بهونه هست برگرد خونه یا پشت تلفنه بگو این قضیه تموم شده سوتفاهم بود عزیزم. دیگه بیشتر از این نباید جواب بدی یا اضافه توضیح بدی.یاد بگیره سر مسائل بیخود از الان دعوا نندازه اخه شوهر خودم اوایل همین بود 

اصلا بحث رو باز نکن دیدی سرسنگینه هم چیزی نگو بد عادتش نده خیلی رفتارش بچگونه هست. سرسنگین باشه تو ع ...

ممنون گلم یعنی منم بهش قیافه نکیرم اره؟؟؟ به نظرت بهش زنگ‌اینا نزنم؟

نه قیافه نگیر عادی باش. منت نکش اصلا. اصلا زنگ نزن چون توضیح دادی بهش گفتی. بخدا بد عادت میشه

نه نمیزنم فقط سوالم اینه الان میخوام برم بیرون بهش اطلاع بدم؟