2777
2789

میدونین چرا انقد میگم چون درد کشیدم خودم مجردم ها ولی دیدم کسایی که سر بی آگاهی چقد ضربه خوردن سر اینکه نمیدونن چطوری رفتار کنن با تمام وجود غصه خوردم وقتی که دیدم دختر عموی عزیزم طلاق گرفت شاید اگه یسری سیاست ها رو می‌داشت کارش به اینجاها نمی‌رسید ازتون عاجزانه میخوام برین تاپیک دختر گرانبها رو بخونین همه رووووووو

https://uupload.ir/view/geranbaha_new_uk5q.pdf/

https://uupload.ir/view/artmiss_artmiss_jklp.pdf/

این لینک آبی نمیشه کپی کنین برین گوگل

تمام تاپیک هاشون ی نفر پی دی اف کرده راحت راحت 

اوکی منم حاضرم همه کار کنم اینجا با خشونت با بچه ها رفتار نکنن و انقدر موافق کتک زدن بچه نباشن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ ملیون میدید ؟

😂😂😂😂😂

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دیشبم بهت گفتم انقد تاپیک بزن که ترک کنن بقیخ

جوابگو نییییست