2777
2789

دسشویی میره ، دو روزه کیدی لاکت بهش دادم انگار زیاد موثر نبوده، ممدفوعش بین اسهال و حالت عادیه

کسی تجربه ای داره؟

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کته ماست بهش بده 

او آر اس هم حتما بده بدنش کم آب نشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دور از جونت پسرم آپاندیس بود دکتر اشتباه کرده بود گفت مسمومه بردم بیمارستان گفتن فک نکنیم زنده بمونه خودتون آماده کنید خدا رو هزار مرتبه شکر زندست سالم اما درد کشیده و ترسیده شما مث من کوتاهی نکن ببر متخصص کودکان 

عرق نعنا بده.دوغ کم چرب.آب سیب طبیعی.کته با ماست.موز.تخم مرغ آبپز با پودر نعنا

ممنون کته ماست و موز و اینا دادم، تا غروب خوب بود، شب دوباره ، دوبار رفت دسشویی 

دور از جونت پسرم آپاندیس بود دکتر اشتباه کرده بود گفت مسمومه بردم بیمارستان گفتن فک نکنیم زنده بمونه ...

درست میگی عزیزم، فردا میبرمش بیمارستان

الان پسرتون خوبه؟

ممنون کته ماست و موز و اینا دادم، تا غروب خوب بود، شب دوباره ، دوبار رفت دسشویی 

تافردا خوب میشه انشالله.اون کیدی لاکت ک‌گفتی یه روز بعد اثر میزاره فقط به موقع بده بهش.واینکه دوغ خیلی تاثیر داره هم برا قطع اسهالش هم برا کم آبی بدنش

Gece çöker güller solar...Gözlerime yaşlar dolar...Hatıralar bende ağlar...Neredesin ay yüzlüm...🖤