2777
2789
دونفر از اقوام نزدیک داریم سنشون از شوهراشون 7 سال بیشتره خوبن خداروشکر

واقعاااً؟

چقدر خوب

پایدار باشن

به نظرتون چقدر مهمه اختلاف سنی؟ اینکه خانوم سنش بیشتر باشه رو میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با اجازتون یع سوال بپرسم پنج سال اختلاف برای زنو شوهر زیاده؟ خانوم پنج سال بزرگتر باشن

من خودم دوست دارم همسرم سنش بیشتر باشه

یه جورایی حس بهتری میده بهم

ولی وقتی از لحاظ شخصیتی خوب باشن و همدیگه رو بخوان به نظرم ایرادی نداره پنج سال😐😂

منم از عشقم بزرگ تر بودم ولیی اصلا تاثیری تو رابطمون نداشت و خیلی خوب بودیم باهم دقیقا ادم مناسب هم بودیم ...

ولی چون خاموادش نمیپذیرفتن تموم شد😔💔

خیلی دلتنگشم 

خیلی دوسش دارم

کاش حل میشد....😔

میدونی سن یه عدده مهم درک و شعور و فهم ادماس! مهم اینه بتونی یه رابطه سالم بسازی و حامی هم باشین و حس خوب به هم بدین و ارامش از هم بگیرین ...

نمیدونم متوجهین چی میگم یانه..

نه وقتی خانواده شوهر با میل و رضایت و احترام رفتن خواستگاری دختر و پسر هم از قبل تو محل کار باهم صمیمی بودن و کاملا شناخت داشتن دیگه بقیه هرچی میخوان بگن یکی 6 سال زندگی کرده یکی دیگه نزدیک 20 ساله شوهر این زوج مسن تر خیلی خیلی مهربونه مثه اسمش یک پسر هم دارن

من خودم دوست دارم همسرم سنش بیشتر باشه یه جورایی حس بهتری میده بهم ولی وقتی از لحاظ شخصیتی خوب باش ...

انگار که از بس تو جامعه دیدیم آقا سنش بیشتره حتی تا ده سال هم عادیه برامون ولی تا حرف از بزرگ تر بودن خانوم میشه انقد که باب و مرسوم نبوده به ادم یه حسی دست میده که انگار اشتباهه در صورتیکه میدونیم بعضی از اقایون ممکنه سنشون زیاد باشه نسبت به خانوم ولی اونقدریکه باید بالغ نباشن یا بقول شما از لحاظ شخصیتی هم مهمه

انگار که از بس تو جامعه دیدیم آقا سنش بیشتره حتی تا ده سال هم عادیه برامون ولی تا حرف از بزرگ تر بود ...

نه اصلاً ملاک این نبود 

منظورم اینه حس قدرت و بهتری میده بهم اینکه بزرگتر باشه😐😂

منم با اجازتون یع سوال بپرسم پنج سال اختلاف برای زنو شوهر زیاده؟ خانوم پنج سال بزرگتر باشن

خیر معیارهای دیگه رو هم در نظر بگیرید فقط سن ملاک خوشبختی که نیست

بنظرم خوب نیس یبار یکی اومد عیادتم  مادرم گفت یکی از فامیلای شوهرت با ننش  اومده عیادتت ...

😀😀😀 کلا واژه ننش محترمانه نبوده حتی اگه مادرشم میبود ناراحت میشد

نه اصلاً ملاک این نبود  منظورم اینه حس قدرت و بهتری میده بهم اینکه بزرگتر باشه😐😂

میفهمم اینو منم گفتم حس میکنم تأثیر جامعه باشه برای منم همینطوره و خیلی از دخترای دیگه بیشتر میپسندن که اقا بزرگتر باشه انگار این قضیه بیشتر جا افتاده

مثل مثلا خواستگاری کردن اقایون از خانوما که رواج بیشتری داره تا خواستگاری کردن یه خانوم از اقا