من رایگان یه مدت درمان و مشاوره می گذاشتم یک عده گفتن معلوم کارش چجوری هست که رایگان گذاشته و ...
نه می دونید من یه اشتباهی کردم تو توضیحات نوشتم روانشناس و روانپزشک و مشاور و می گم حقیقت منظورم دقیقا شغل مشاورا نبود بیشتر منظورم مردم عادی بود که دیگه بدون دریغ به هم محبت نمی کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما به عنوان یه نماینده از جامعه روانشناسی به نظرم حتی مطلبی که یه بعدش توهین به این جامعه باشه رو ن ...
نه عزیزم من هنوز وارد این جامعه نشدم
اصلا موضوع اینه که بیان مطلبم ایراد داشت من تو توضیحات نوشتم روانشناسا و روانپزشکا و مشاورا در صورتی که منظور من دقیقا اونا نبود منظور من این بود که مردم عادی دیگه هوای هم و ندارن قدیم در و همسایه و دوست و فامیل به حال ادم اهمیت می دادن
اونا تقصیر ندارن کسی مقصره که حرف خدا رو گذاشته کنار حرف فروید و امثالهم رو ارزش داده ...
من با عمق حرفت موافقم می دونم چی می گی
مثلا تو همین روانشناسی پدر علم رشد روسو کسی که درباره ی تربیت فرزندان نظرات به خصوص داده خودش پنج تا بچه اشو گذاشته یتیم خونه! زن باز بوده با زنای مسن رابطه داشته