2777
2789
شما کلا منظور من و متوجه نشدی  من خودم پارسال برای ارشد روانشناسی کنکور دادم و منتظر نتیجه ام& ...

شما به عنوان یه نماینده از جامعه روانشناسی به نظرم حتی مطلبی که یه بعدش توهین به این جامعه باشه رو نباید بذاری عزیزم

من رایگان یه مدت درمان و مشاوره می گذاشتم یک عده گفتن معلوم کارش چجوری هست که رایگان گذاشته و ...

نه می دونید من یه اشتباهی کردم تو توضیحات نوشتم روانشناس و روان‌پزشک  و مشاور و می گم حقیقت منظورم دقیقا شغل مشاورا نبود بیشتر منظورم مردم عادی بود که دیگه بدون دریغ به هم محبت نمی کنم 

اشتباه از توضیحات خودم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا تقصیر ندارن  کسی مقصره که حرف خدا رو گذاشته کنار  حرف فروید و امثالهم رو ارزش داده ...

چرا ماستا رو ریختی تو قیمه ها؟؟ خدا تو قرآن گفته پیش روانشناس نرید؟ لابد باید مشکلات روحی مونو با شیاف گل بنفشه درمان کنیم 🤕

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
چه خوب میشد اگه بیمه میشد...

به نظر من هم خوبه هم بده 

به فرض مثال اگر روانشناس غیرقانونی کار کنه همین بیمه به داد خودشم می رسه و تشویق میشه به ادامه کار غیرقانونیش 

و خوبیش هم اینه که مردم بیشتر مراجعه می کنن جامعه سالم تر میشه 

شاید به دلیل اولی موافقت نشده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

شما به عنوان یه نماینده از جامعه روانشناسی به نظرم حتی مطلبی که یه بعدش توهین به این جامعه باشه رو ن ...

نه عزیزم من هنوز وارد این جامعه نشدم 

اصلا موضوع اینه که بیان مطلبم ایراد داشت من تو توضیحات نوشتم روانشناسا و روان‌پزشکا و مشاورا در صورتی که منظور من دقیقا اونا نبود منظور من این بود که مردم عادی دیگه هوای هم و ندارن قدیم در و همسایه و دوست و فامیل به حال ادم اهمیت می دادن 

اتفاقا نگرش اشتباهی هست  چون روانشناسی کار بشدت فرساینده ای هس  شما خودت یه تاپیک غمگین ...

من به خاطر یک مراجع فوق العاده بدحال دو سال پیرتر شدم

دقیقا موافقم در اینکه باید ویزیت بگیرن شکی نیست اما خیللللی گرون میگیرن واقعا

خیلی گرونه خدایی کسی که مشکل شغل و تحصیلات داره چه طوری ساعتی خدا تومن پول بده و افسردگیش هم درمان شه؟ والا افسردگی ادم بیشترم می شه

اونا تقصیر ندارن  کسی مقصره که حرف خدا رو گذاشته کنار  حرف فروید و امثالهم رو ارزش داده ...

اگر این افراد هم مثل پیامبرها و امامان واسطه باشن چی؟ 

من با عمق حرفت موافقم می دونم چی می گی 

مثلا تو همین روانشناسی پدر علم رشد روسو کسی که درباره ی تربیت فرزندان نظرات به خصوص داده خودش پنج تا بچه اشو گذاشته یتیم خونه! زن باز بوده با زنای مسن رابطه داشته

الان اونا پایه های روانشناسی رو ایجاد کردن