2777
2789
عنوان

خواهر شوهر دهن دریده منم جوابشو دادم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 59 پست
بچه نمیارم عمرا

کاش می‌تونستی بری از اونجا

مادرشوهر و خواهر شوهر نمیزارن ادم ارامش داشته باشه 

زورشون ب خودت نرسه 

میرن سراغ شوهرت و اونو پر میکنن میندازن ب جونت 

دفعه ی بعدی اومدن بگو من کلفت ننه تون نیستم

وظیفه ای ندارم. اگه یه بار دیگه پا رو دمم بزارین مهرمو میزارم اجرا شوهر نکبتم مجبور بشه ارث اجرا بزاره، ننه تون و داداشاتون دربه در میشن. حد خودتونو بدونین . اصلا هم ازین به باد پاتو خونه ی مادرشوهرت نزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمون و دیگه باهاشون زیاد رفت وامدنکنهمینوبهانه کن رفت وامد نکن همسرت مبخواد بره خونه ی مادرش بره شما ...

اتفاضل شوهرشم پر میکنن.گوشی شوهرش روش برنانه ضبط صدا دانلود کنه.ولی اعلانات رو برداره بالای گوشی.شوهره رفت بشنوه چی گفتن.

کاش می‌تونستی بری از اونجامادرشوهر و خواهر شوهر نمیزارن ادم ارامش داشته باشه زورشون ب خودت نرسه میرن ...

بندازن برام مهم نیست فوقش طلاق میگیرم کی باشن بخوان ارامشمو بهم بزنن خدا دیدش خواهر شوهرمو زندگیش ۱۰۰ برابر بدتر از من روزی هزار بار میره در خونه ها برا یه لقمه نون یه شوهر الکلی معتاد که شپش تو جیبش میرقصه روزی هزار بار باید بخاطر ۲ تا بچش بمیره زنده شه حقشه زنیکه یه وری

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب می سد ما دوباره سبز میشویم💚

به نظر من که توهم همچین آدم درستی نیستی که خواهر شوهر تا که مهم نیست ولی رفتارت با مادرشوهر ت سطح تر ...

خیلی احترام گذاشتم خسته شدم برا این آدم ها باید اینطوری بود زبون بندازی کنار شوهرت هم بی عرضه باشه یاد میگیری دهن دریده باشی اونم تو شهر غریب 

دفعه ی بعدی اومدن بگو من کلفت ننه تون نیستموظیفه ای ندارم. اگه یه بار دیگه پا رو دمم بزارین مهرمو می ...

اتفاقا گفتم بهش گفتم بیای دم این در میرم مهر میزارم اجرا آسمونتون رو سیاه و تار میکنم گمشید

دختر داره بیاد کاراش رو بکنهکسی ک دختر نداره کمکی بگیرهگذشت دوره ای که عروس کلفت مادر شوهر بودخییییل ...

والل

مگه نمیگی اون واحد واسه خودتونه بفروش برو جایی دیگه

نمیزارن همین طوری گفتن برا شما بعدشم ارزش آنچنانی نداره خونشون

البته که حق با تو بود و اونام از بی فرهنگیشون همچین انتظاری داشتن ،اما تا وقتی که بد دهن باشی و با فحش و بی احترامی جواب بدی کسی تاییدت نمیکنه ،، ادبیات خوب قدرت آدمه ،بیشتر از هر چیزی قابل نفوذه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
البته که حق با تو بود و اونام از بی فرهنگیشون همچین انتظاری داشتن ،اما تا وقتی که بد دهن باشی و با ف ...

خیلی با احترام جواب دادم حالیشون نشد ۵ سال زجرم دادن منم یاد گرفتم مثل خودشون باشم

اتفاضل شوهرشم پر میکنن.گوشی شوهرش روش برنانه ضبط صدا دانلود کنه.ولی اعلانات رو برداره بالای گوشی.شوه ...

پر کنند 

وقتی این محکم وایسته بگه نمی کنم می خوان چیکار کنند؟

شوهرهم بخواد حرف اونها رابزنه رها می کنم میرم میگم باید جای دیگه خونه بگیری

الانم باهمسرم اتمام حجت می کنم که اگر یکباردیگه کسی بخواد به من چیزی بگه نمی مونم تواین زندگی میرم مهریه مومیذارم اجرا 

تا همسرم جلوخانواده شو بگیره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بهشون بگو من که گناه نکردم شوهرم کمتر از بقیه پول داره

کم کاری از اونه خودشم هر کمکی لازمه به مادرش بکنه

وقتی برا پسر بی عرضه تون زن میگیرید وظیفه دارین زندگی منو هم مث بقیه عروساتون درست کنید نه تازه برا کم کاری پسرتون منو تحقیرم بکنید