2777
2789

اونا تقصیر ندارن 

کسی مقصره که حرف خدا رو گذاشته کنار 

حرف فروید و امثالهم رو ارزش داده و دوست داره اونا رو بشنوه 

از ماست که برماست

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رایگان یه مدت درمان و مشاوره می گذاشتم یک عده گفتن معلوم کارش چجوری هست که رایگان گذاشته و ...

عزیزم باافراد دارای شخصیت خودشیفته نمایشی چطور باید برخوردکرد؟ خیلی ممنونم که جواب میدی

آیاامروز برای امام زمانت صلوات فرستاده ای ؟ عالم محضرخداست درمحضرخدا گناه نکنیم�
خوب نیستم باهام حرف بزن من همیشه پر انرژی و شاد بودم ولی از دیروز حالم بده بنا ب دلایلی الان نیاز دا ...

میگی همیشه خوب بودی و حالا به یه دلیلی حالت بد شده

پس اینم قراره بگذره و دائمی نیست

امیدوارم ارزششو داشته باشه خودتو ناراحت کنی

ولی هنوزم کلی چیزای خوب داری که بخاطرش بخوای ادامه بدی

کاش روانشناسا، پولشون از دولت میگرفتن، مثل بعضی دکترا و بیمارستانها

حتی با بیمه ما موافقت نشد اگر موافقت می شد مردم مثل پزشک با دفترچه بیمه می رفت و رایگان می شد براش 

چقدر تو فضای مجازی گفتم برید بیمه روانشناس ها رو امضا کنید هیچ کس توجهی بهش نکرد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

روانشناس اگر شنونده نباشه و در قالب نصیحت کننده وارد بشه بعنی روانشناس نیست و شما حق شکایت از اون رو ...

چه جالب ولی خب بالاخره فقط که گوش نمیدن درسته ؟ در کنار گوش دادن به اون طرف هم کمک میکنن تا مشکلش حل بشه دیگه آره ؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

من رایگان یه مدت درمان و مشاوره می گذاشتم یک عده گفتن معلوم کارش چجوری هست که رایگان گذاشته و ...

کاملا درسته.

قبول دارم وقتی کاری رایگان انجام بشه بی ارزش دیده میشه.

جدا از این مثل بقیه زحمت کشیده تا مشاور و روانشناس شده....

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خیلی حرف الکی ای بود بخدا شما برا شنیده شدن پول نمی‌دی برا درس و مهارت اون مشاور و کمکی که به زندگ ...

شما کلا منظور من و متوجه نشدی 

من خودم پارسال برای ارشد روانشناسی کنکور دادم و منتظر نتیجه ام 

تا دلتون بخواد روانشناس و روانپزشک رفتم

موضوع اونا نیستن اونا شغلشونه 

موضوع اینه که آدما و جمعای عادی ای که یه زمان حمایت گر بودن دیگه وجود ندارن

مثل فامیل مثل دوست مثل مردم عادی که بدون انتظار محبت می کردن 

یا حداقل اطراف من نیست

لطفا مطالب و تک بعدی نخونید

اتفاقا نگرش اشتباهی هست 

چون روانشناسی کار بشدت فرساینده ای هس 

شما خودت یه تاپیک غمگین میبینی تا چن وقت ناراحتی و فکرت پیشش میمونه

روانشناس ساعتها طی روز به بدترین چیزها گوش میده و این خیلی ازش انرژی روانی میبره و اگر با فواصل زمانی معین به خودش استراحت نده، خودش دچار آسیب روانی میشه

درسته پول میگیره اما شما تمان مشکلاتتو بالا میاری روش

پس بنظرم حقشه که پول میگیره

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
حتی با بیمه ما موافقت نشد اگر موافقت می شد مردم مثل پزشک با دفترچه بیمه می رفت و رایگان می شد براش&n ...

چه خوب میشد اگه بیمه میشد...

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
چه جالب ولی خب بالاخره فقط که گوش نمیدن درسته ؟ در کنار گوش دادن به اون طرف هم کمک میکنن تا مشکلش حل ...

کلا انواع رویکردها داره روانشناسی، بستگی داره کدوم روانشناس با کدوم رویکرد انتخاب کنی 

مثلا اگر رویکرد روانکاوی انتخاب کنی فقط رو گذشته ات کار می کنن

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈