2777
2789
دیشی باخواهرم دعوام شد...دوستم ی اشغال از اب دراومد و امشب باعشقم حرف میزدم حس کردم سرده نمیدونم میخ ...

برا ازدواجم راه سختی در پیش دارم نمیدونم کلا بیخیال بشم یا نه چون ادم عوصی زیاد دیدم ایشون واقعا اونیه ک من میخام نمیخام از دستش بدم 

کلا انواع رویکردها داره روانشناسی، بستگی داره کدوم روانشناس با کدوم رویکرد انتخاب کنی  مثلا اگ ...

ا چه جالب و فکر کنم بیشترین تاثیر رو داشته باشه چون گذشته است که این آدمی که الان هستیم و ساخته

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من هم خوبه هم بده  به فرض مثال اگر روانشناس غیرقانونی کار کنه همین بیمه به داد خودشم می ...

ولی به نظر من احتمال مورد اول کمتر از مورد دومه 

الان خیلی از مردم به مشاوره روان درمانی و حتی دارو درمانی نیاز دارن ولی خدایی چند درصد مردم مراجعه می کنن؟

اونایی که توانایی مالی دارن

و فقط اونایی ادامه می دن که این پولا براشون زیاد نیست

من دانشجو روانشناسی ام مشکلش چی بود؟

کیس بستری بود خانواده حتی نمی گذاشتن دارو مصرف کنه اومدنش پیش من هم یواشکی بود اون وقت من باید بدون خانوادش همه گره ها شو می گرفتم تو دست و همه چیز زندگیش رو کنترل می کردم که مبادا آسیب زننده بشه، وضعیتش هم حاد بود نمی تونستم بگم سر کار هم بره چون هم برای خودش آسیب زا بود هم جامعه 

خون دل خوردم تا بحرانی نشه وضعش 

خانواده هم یک بار متوجه دارو خوردنش شده بودن تا حد مرگ کتکش زده بودن، بهش می گفتم خانواده هم نیاز به درمان دارن، می گفت من جرات ندارم اسم روانشناس رو بیارم☹️

هنوزم حالش خوب نشده و خدا کنه بتونه فرد سالمی تو جامعه بشه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

کیس بستری بود خانواده حتی نمی گذاشتن دارو مصرف کنه اومدنش پیش من هم یواشکی بود اون وقت من باید بدون ...

عزیزم🥺

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
ولی به نظر من احتمال مورد اول کمتر از مورد دومه  الان خیلی از مردم به مشاوره روان درمانی و حتی ...

پس خدا کنه مردم از بیمه روانشناسی حمایت کنن تا مردم حمایت نکنن کاری از ما ساخته نیست

اتفاقا نگرش اشتباهی هست  چون روانشناسی کار بشدت فرساینده ای هس  شما خودت یه تاپیک غمگین ...

من تو توضیحات به اشتباه نوشتم روانشناس و روانپزشک و مشاور 

بیشتر منظورم مردم عادی بود که دیگه خیلی حمایت گر نیستن

اما به قول شما نگرش شما رو هم قبول ندارم 

من خودم کنکور روانشناسی دادم چون به شدت به انسان ها علاقه دارم و دغدغه  دارم در موردشون

به نظرم روانشناسی که به موجودات مثل ربات پول ساز نگاه می کنه برای این رشته ساخته نشده

این که طرف درس خونده شغلشه خیلی بدیهی و قابل درکه 

اما اصلا بحث خود روانشناس هم نیست بحث اصلی حمایت گر نبودن مردم مثل قبل و بحث دوم هم اینه که بستر درستی وجود نداره روانشناس هم پولش و از همین مردم در میاره دیگه اگه مردم نتونن پرداخت کنن خب اون هم نمی تونه درامدی داشته باشه ای کاش شامل بیمه می شد 

در حال حاظر فقط آدمایی که مشکلات مالی ندارن می تونن مراجعه کنن که خیلی وقتا وقتی پول هست خیلی از مشکلات خود به خود حل می شه به جز مشکلات ریشه ای

عزیزم🥺

❤️❤️❤️

من نظرم اینه اگر از خانواده درمانی بیشتر از درمان فردی حمایت بشه بهتر هست برای جامعه 

شاید اگر اون کیس خانواده آرومی داشت اصلا نیاز به دارو هم نداشت 

راهکارم می دن درسته ولی منظورم این بود که این روزا کسی وقتی برای کسی نداره مگه این که پول پرداخت کنی ...

بله درسته واقعا گرونه 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

من تو توضیحات به اشتباه نوشتم روانشناس و روانپزشک و مشاور  بیشتر منظورم مردم عادی بود که دیگه ...

اصلا روانشناسی که دغدغه کمک ب مردم نداشته باشه تو کارش موفق نخواهد بود 

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
❤️❤️❤️ من نظرم اینه اگر از خانواده درمانی بیشتر از درمان فردی حمایت بشه بهتر هست برای جامعه  ...

اره موافقم🙂

ا چه جالب و فکر کنم بیشترین تاثیر رو داشته باشه چون گذشته است که این آدمی که الان هستیم و ساخته

موافقم... البته این روزها رویکردها رو دارن باهم تلفیق هم می کنن که اثر گذارتر بشن 

خیلی هم سخت تر شدن من هرکار کردم روش های ادغامی رو نتونستم یاد بگیرم خدا کنه کارگاه شون رو ببینم بگذرونم تا یاد بگیرم منم 

موافقم... البته این روزها رویکردها رو دارن باهم تلفیق هم می کنن که اثر گذارتر بشن  خیلی هم سخت ...

موفق باشین و انشاالله آدمای زیادی رو نجات بدید 

پس خدا کنه مردم از بیمه روانشناسی حمایت کنن تا مردم حمایت نکنن کاری از ما ساخته نیست

این درسته ولی من تا حالا حرکتی از روانشناسا ندیدم که دنبال بیمه ی این جریان باشن

شایدم فقط من ندیدم حرکتایی بوده 

واقعا اگه بیمه براش ایجاد نشه ...می دونید الان روانشناس رفتن یه کار لاکچری شده تا این که یه کار درمانی باشه

طرف اوج مشکلش اینه که دوست پسرش رفته چون بالا شهر نشینه و پول داره می تونه ساعت ها وقت روانشناس رو بگیره 

اما از اون طرف آدم هست که دوره های شدید مانیا می گذرونه اما چون پول نداره باید با خودش کنار بیاد