2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اولی

765 بازدید | 11 پست

سلام باید کجا ببرم پسرم برای سنجش کلاس اولیش 

برای ثبت نام سنجشش راهنماییم کنین اونایی که بچه هاشون بردن 

واکسنشو که زدم مونده سنجش

خدایا مرسی 😊😊😊   

🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺

🍃🌺🍃🌸🍃🌺

🌺🍃🌸

🌸

اطلاعیه 

قابل توجه والدین دارای نوآموزان بدو ورود به دبستان و مدیران مراکز پیش دبستانی سراسر استان پهناور فارس

با توجه به آغاز به کار مراکز اختلالات و پایگاه‌ها و شروع نوبت گیری نوآموزان بدو ورود به دبستان از اول فروردین ماه سال چهارصد و دو توجه به نکات زیر حائز اهمیت می باشد :

●شروع نوبت گیری نوآموزان بدو ورود از ۱ / ۱ / ۱۴۰۲ و شروع به کار مراکز و پایگاه ها جهت ارزیابی و سنجش این عزیزان از ۱۴ / ۱ / ۱۴۰۲ می باشد

● زمان فوق قابل تمدید نخواهد بود پس لطفاً هرچه سریع تر نسبت به نوبت گیری و سنجش فرزند خود اقدام نمایید تا ثبت نام فرزند شما در پایه اول دبستان صورت پذیرد

● برای نوبت گیری به سامانه my.medu.ir مراجعه کنید و از قسمت " انتخاب نقش " با انتخاب گزینه " والدین و سایر " و تکمیل اطلاعات وارد درگاه شوید

● لطفاً به نزدیکان و آشنایان و اتباع دارای فرزند بدو ورود به دبستان از طریق پیام به صورت تلفنی یا حضوری اطلاع رسانی کنید و این پیام را در فضای مجازی نشر حداکثری دهید

● جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مراکز اختلالات، پایگاه‌های سنجش سراسر استان ، سایت اداره آموزش و پرورش استثنایی یا معاونت آموزش ابتدایی مناطق و نواحی ادارات آموزش و پرورش در سراسر استان مراجعه نمایید

● درصورت آشنا نبودن به سیستم رایانه‌ای و یا کار با اینترنت می توانید با مراجعه به کافی نت های سراسر استان است نسبت به نوبت گیری فرزند خود اقدام نمایید

روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی فارس 

https://es.farsedu.org/info.aspx?type=n&id=303304

🌸

🌺🍃🌸

🍃🌺🍃🌸🍃🌺

🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌸

اَزَل گینَن هِچ اُلمادی یانانوم،دَردیم گِران بولونمادو دَرمانوم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه ای  که  ثبت نام کردی   برو پرونده تشکیل بده اونا برات نوبت میگیرن   اگرم   هنوز مدرسه  انتخاب نکردین برید کافی نت خودتون از طریق سایتش اقدام کنید   

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
اینجا غریبم نمی دونم کدوم مدرسه معلماش بهترن 😟

پرس و جو کنید    از  در و همسایه      یا تو اینستا گرام  و گوگل اسم مدارس  شهر محل سکونتتون رو سرچ کنید  و در موردشون تحقیق کنید  

معجزهءعشق اتفاق افتاد