استراحت کن توالت فرنگی برو. شنبه هم برو چکاپ شو تا اگه دکترت لازم دید بهت شیاف بده. شیاف هم اگه داد حتما سیکلوژست باشه که خارجیه. ایرانی خوب نیست من اوایل استفاده میکردم راضی نبودم. هم بزرگتره هم اثر کمتری داره
دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من هم تا ماه چهار لک داشتم بیشتر هم قهوه ای بود دکتر فقط تاکید داشت استراحت کنم شیاف هم داد البته دکتر من گفت ایرانی و خارجیش هیچ فرقی نداره من هم ایرانی استفاده کردم تا آخر هفته 16 از روزی یکی شروع کردم تا روزی چهارتا هم گذاشتم بعدش اول کم کردم بعد قطعش کردم چون کارمند بودم نمی تونستم زیاد استراحت کنم زیاد کمردرد میشدم و لک میدیدم واسه همین شیاف زیاد استفاده کردم خداروشکر بچه هم سالم موند البته نی نیم دختر بود
محدثه جان اصلا نگران نباش من تا ١١ هفتگى لکه بینى داشتم مامام هم هیچى بهم نداد گف طبیعیه گف اگر بعد از سه ماه اول طول بکشه اونوقت بررسى میشه که علتش چیه اما تا ١٢ هفتگى طبیعى نگران نباش
نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐
من امروزیکم پیاده روی داشتم.اومدم دیدم لک اومده.شکم درد و کمردرد اینا هیچی ندارم ولی نگرانم.چون سابقه سقطم داشتم خیلی استرس داده بهم.هفته هفت و ۵ روزمه.دعامکنید
من امروزیکم پیاده روی داشتم.اومدم دیدم لک اومده.شکم درد و کمردرد اینا هیچی ندارم ولی نگرانم.چون سابق ...
سلام شما چي شد لكه بيني قطع شد؟ من الان هفته هفتم هستم و ديروز زياد راه رفتم از امروز عصر لكه خيلي خفيف قهوهاي دارم استرس گرفتم البته الان شياف سيكلوژيست داشتم گذاشتم ولي خيلي درد دارم 🤰🏻تو رو خدا بهم بگيد