2777
2789
عنوان

کسی بوده تو هفته هفت بارداری ترشح قهوه ای داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 43680 بازدید | 48 پست
آجی مریم من خیلی میترسم دعام کنید
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بیتا جون باشه پس استراحت میکنم
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
من از هفته 5 داشتم تا 10 مرتب شیاف مصرف میکردم. الانم پسرم 4 ماه و نیمشه. نکران نباش خیلیا دارن

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

ربطی به دختر پسر بودن بچه نداره.! من نی نیم دختره توی هفته ۴ و هفته ۸ و 12 لکه بینی قهوه ای دلشتم و توی هفته 14 خونریزی شدید مه استراحت مطلق شدم و شیاف داد دکتر قرص دفاستون تا از سقط بچه جلوگیری کنه! حتما با دکترت درمیون بذار و استراحت کن و چیزهای سنگین بلند نکن زیاد هم سر پا ناایست، نشاسته بریز توی آب سرد غلیظ باشه بخور تا حای بچه محکم بشه
خدایا به بزرگی و لطف خودت دامن همه منتظران را سبز کن! خدایا به خاطر دوتا فرشته های کوچولوم؛ پانیذ و آنیتا، دخترهای ناز و خوشگلم از تو پروردگار مهربان سپاسگزارم. 
بچه ها آخه من شیاف ندارم دکترمم نیست تا شنبه
بچه ها آخه من شیاف ندارم دکترمم نیست تا شنبه
باشه پگاه جون الان نشاسته میخورم اما شیاف ندارم
اره ریلکس خیلی این سه ماه حساسه بعدش برو کلی بیرون پیاده روی اما تو این سه ماه تو ماشینم زیاد نشین خریدم نرو فقط خونه خواب استراحت به پهلو که جاش محکم شه حتی بدون تجویز پزشک شیاف خیلی جای بچرو محکم میکنه هیچ ضرری نداره تا اخر بارداری حتی
فقط کافیست بگویید: الهی رضا برضائک... خدایا راضیم به رضایت تا محال عالم بشود ممکن تو.......
باشه باید ب شوهرم بگم غروب از داروخونه بخره دوره خودم نمیتونم برم
روزی ی بار شیاف بزارم؟
نزدیکم بود نرو فقط استراحت من سه ماه اولم تو عید بود نه خودم نه شوهرم لباس نخریدیم با لباس قدیمی سر کردیم
فقط کافیست بگویید: الهی رضا برضائک... خدایا راضیم به رضایت تا محال عالم بشود ممکن تو.......
محدثه جان همسرت یا کسی رو بفرست داروخونه بگو شیاف سیکلو ژست بهت بده تا سه شب هر شب یکی بزار، نشاسته هم امروز سه بار بخور. الان و غروب و شب موقع خواب فردا هم صبح ناشتا و عصر و شب موقع خواب ان شاالله چیزی نمی شه
خدایا به بزرگی و لطف خودت دامن همه منتظران را سبز کن! خدایا به خاطر دوتا فرشته های کوچولوم؛ پانیذ و آنیتا، دخترهای ناز و خوشگلم از تو پروردگار مهربان سپاسگزارم.