2777
2789
من جدا شدم اما نه به خواست خودم.بهت بگم که زندگی بعد جدایی خیلی سخته میشه مهر طلاق میخوره وسط پیشونی ...

چرا جدا شدی عزیزم؟ من شوهرم بد دخن ،دست بزن داره به شدت منو کلفت خودشو خانوادش میدونه،برام ۱ ریال خرخ نمیکنه ومثلا خواب میبینه میاد بخاطرش باهام دعوا راه میندازه و کلی چیزای دگه مثلا به مقدسات من توهین میکنه ،عموم تازه مرده بود مدام رابطه میخواست و من اصلا امادگیشو نداشتم و رابطه هاش اکثرا غیر معمول ،دارم جدا میشم اصلا پشیمونی ندارم حتی یک ذره

عزیزم طلاق و بعدش واقعا سخته . اره درسته سرتو با کار و درس کرم می‌کنی ولی بازم سخته. دادا زدن و این ...

پدر بزرگ دوست من فوق العاده آدم عصبی بود ک ب نوه هاشم این خصوصیات رو انتقال داده طوریکه تحت پزشک هستند دارو مصرف میکنند اما مادر بزرگ دوستم جدا نشد قلق شوهرش دستش اومده بود هرچی می‌گفت شوهرش می‌گفت چشم و کار خودشو میکرد تونست زندگی بکنه با این روش . 

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ مشکلی داشت؟ 

اخلاق اخلاق اخلاق

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
من خودمم با شوهرم مشکل زیاد دارم 5 سال جدا زندگی میکنیم خائن بود معتاد بود ولی مشکل ایشون اونقدرهام ...

من کاری ندارم نه میگم بمونه نه بره میگم خودش باید ببینه توی این زندگی حال روح و جسمش خوبه یا نه

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
من جدا شدم اما نه به خواست خودم.بهت بگم که زندگی بعد جدایی خیلی سخته میشه مهر طلاق میخوره وسط پیشونی ...

داد زدن تنها نیست عصبیه شکاکه واسه هرچیز کوچیکی بحث راه میندازه یجا بخام برم باید صدبار زنگ بزنمو خبر بدم دیگه خودم مهم نیستم هرچی اون بگه مهمه من هیچی

داد زدن تنها نیست عصبیه شکاکه واسه هرچیز کوچیکی بحث راه میندازه یجا بخام برم باید صدبار زنگ بزنمو خب ...

همه مردا اینجورین عزیزم الکی بهشون نمیگن اقا بالاسر ، ولی بعضی ها کمتر بعضی بیشتر مشکل روانی یا اخلاقی نداشته باشه میتونی درستش کنی،من شوهرم مشکل روانی داره + اخلاقشم گنده فک کن تو خونه اصلا به من نگاه نمیکنه باهام یک کلمه حرف نمیزد ، حالا مادرس بهش زنگ میزد با انواع حرفای محبت امیز صداش میکرد که دل منو بشکونه

چرا جدا شدی عزیزم؟ من شوهرم بد دخن ،دست بزن داره به شدت منو کلفت خودشو خانوادش میدونه،برام ۱ ریال خر ...

خب شوهر تو همچین آدمی هستش ولی من تازه بعد هفت سال بدبختی زندگیم رو به راه شده بود قرار بود بریم تو خونه خودمون و من خیلی دوسش داشتم.تازه من دوتا بچه هم دارم منم کلفت بودم خیلی زیاد مشکل داشتم ولی نمی‌خواستم جدا شم. سر ی موضوع الکی بحثمون شد اونم عصبی شد و سه طلاقم کرد.لعنتی رو..هیچ وقت نمی بخشم الانشم داره تقاص کاراشو پس میده تازه این هیچ زن بگیره بیشتر تقاص میده ان شاءالله زن خارش کنه همه چیشو بالا بکشه و بدبختش کنه و بره اون وقت دلم خنک میشه

دانشجو
چرا جدا شدی عزیزم؟ من شوهرم بد دخن ،دست بزن داره به شدت منو کلفت خودشو خانوادش میدونه،برام ۱ ریال خر ...

چقدر شرایطت مثل منه البته این بد دهنه اما دست بزن نداره شرایط و مکان حالیش نیست پدربزرگم فوت شده بود میگفت بریم بچرخیم بریم بیرون 

بخدا بیشتر از هر کسی تو زندگیش بهش توجه میکردم اما بی فایده بود

میفهمم 

ان شاءالله ک مشکلت حل شه 

ببین فکر کن ک الان پروسه ی طلاقت تموم شده و کامل جدا شدی ببین برنامه و زندگیت چیه و حس و حالت خوبه یا ن بعد تصمیم بگیر 

خب شوهر تو همچین آدمی هستش ولی من تازه بعد هفت سال بدبختی زندگیم رو به راه شده بود قرار بود بریم تو ...

منم تازه رفته بودم خونه خودم ،شیره منو کشید زندگی جمع کرد برای خودش منم باهاش کار کردم ااا الا میگه همه چیز مال خودمه تو کی هستی،منم یک پسر دارم عزیزم درکت میکنم بعضی ها ذاتشون مشکل داره 

داد زدن تنها نیست عصبیه شکاکه واسه هرچیز کوچیکی بحث راه میندازه یجا بخام برم باید صدبار زنگ بزنمو خب ...

پس این آدم مریض .آدم های شکاک هیچ وقت درست بشو نیستن. مال من شکاک نبود فقط می‌گفت دوست دارم خانمم نره مغازه نامحرم نبینتش همین.درکل بهم اعتماد کامل داشت.ولی خانواده اش از هر گوهی گوه تر بودن.الانم خیلی پشیمون ی برادر مجرد داره همش میگه میخوام مخ برادرمو بزنم بیاد خواستگاریت ولی من از برادرش به شدت متنفرم.تازه دیگه نمی‌خوام پا تو اون قوم بزارم کم رنج و بدبختی ندیدم.که از این برادر برم تو زندگی اون دیگه برادر بعدشم .زجر آور همش شوهر سابق جلو چشم آدم باش مخصوصا که من هنوز دوسش دارم.

دانشجو