2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شرایطت مثل منه البته این بد دهنه اما دست بزن نداره شرایط و مکان حالیش نیست پدربزرگم فوت شده بود ...

عزیزدلم الهی که سرش بیاد حالتو درک نکرد ،بخدا تو خونه منو شکنجه روحی و جسمی میداد خودم برم و هیچ چیزی بهم تعلق نگیره ،ولی من چون با ابرو بودم صدام در نمیومد اخرین کارش این بود که اومد خونه پدرم و دعوای وحشت ناک کرد پدرمو زد وسایل خونه رو شکست ،بعد پشیمون شد گریه کرد و کل جد و اباد خودشو فرستاد دوباره رفتم دوباره همون ادم بود ،بارها بهش فرست دادم درست نشد بدتر شد،منم دیگه بریدم ،اش و لاش شدم هیچی برام نمونده

منم تازه رفته بودم خونه خودم ،شیره منو کشید زندگی جمع کرد برای خودش منم باهاش کار کردم ااا الا میگه ...

اره دقیقا این آدم ذات نداره بیشعور ولی چه کنم پدر بچه هامه .باورتون میشه هنوز تو قلبم دوسش دارم یعنی نمی‌خوام خار بخوره به چشمش.

دانشجو
دادگاه ک یک بار بیشتر مهر طلاق نمی زنه چطور سه طلاقه کرد؟ 

با دهن کثیفش سه بار گفت طلاقی طلاقی طلاقی برو.دادگاه تعیین کرد که سه طلاقه شدم چون سه بار تکرار کرد و تهش گفت بروووو.

دانشجو
اره دقیقا این آدم ذات نداره بیشعور ولی چه کنم پدر بچه هامه .باورتون میشه هنوز تو قلبم دوسش دارم یعنی ...

اونم بهت این حسو داره؟ رفتارش با بچه هاش چجوریه؟ من ولی حالم از شوهرم بهم میخوره ،ازش متنفرم و دلم میخواد یک جوری تقاص کارای که با من کرده پس بده

من بعد ۱۲روز از ازدواجم طلاق گرفتم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

چرا عزیزم

خیانت

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼