2777
2789
میتونی درستش کنی الان که رفتی خونه بابا سفت وسخت جلوش وایسا بگو باید بیاد بریم مشاوره 

یجور میگید مشاوره انگار مشاوره های ایران چقدرم کمک میکنن 

من بالای ۴۰ جلسه مشاور رفتم تو ایران اما مشاور های ایران مشکل خودشونم نمیتونن حل کنن چه برسه به مشکل شما 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جدا شدم اما نه به خواست خودم.بهت بگم که زندگی بعد جدایی خیلی سخته میشه مهر طلاق میخوره وسط پیشونیت. دیدگاه مردم بهت عوض میشه.دلت شکسته و زود رنج میشه.بعد طلاق فقط پشیمانی میمونه برات. البته اینم بگم اگه مرد زندگیت به جز داد و هوار دیگه ویژگی بدی نداره خوب باهاش حرف بزن .همه چی که راه حلش طلاق نیست.

دانشجو
بله درسته ولی آخه طلاقم الکی نیست

توی زنوگی فقط باید خودمون بشیم مشاور خودمون من دیدم با شوهرم زندگی کنم در حق روحم و جسمم ظلم کردم و جدا شدم 

حتی مشاور هم گفت نهههههه حیفه فلان گفتم من تصمیممو گرفتم 

بعد از ۶ جلسه مشاوره جلسه ی آخر گفت منم فکر میکنم نمیتونید 😑😑😑😑😑

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
من جدا شدم اما نه به خواست خودم.بهت بگم که زندگی بعد جدایی خیلی سخته میشه مهر طلاق میخوره وسط پیشونی ...

ان شاءالله ک مجدد ازدواج عالی داشته باشین 

من مجردم اما سنم کم نیست و درک میکنم چی میگین ولی متاسفانه این سایت پر از بچه و آدم کم تجربه س ک مدام تشویق ب دعوا میکنن انگار طلاق چیه

توی زنوگی فقط باید خودمون بشیم مشاور خودمون من دیدم با شوهرم زندگی کنم در حق روحم و جسمم ظلم کردم و ...

من خودمم با شوهرم مشکل زیاد دارم 5 سال جدا زندگی میکنیم خائن بود معتاد بود ولی مشکل ایشون اونقدرهام پیچیده نیست که حل نشه

ان شاءالله ک مجدد ازدواج عالی داشته باشین  من مجردم اما سنم کم نیست و درک میکنم چی میگین ولی م ...

امین.ممنون عزیزم نه سن من کمه 22سالمه دوتا بچه هم دارم.کی میاد با ی زن بچه دار ازدواج می‌کنه جز آدم هایی که یا بچه دارن یا زنشون طلاق دادن.خوب با مردی که ازدواج موفق نداشته و خودش عیبی نداشته باش هیچ مشکلی ندارم ولی با مرد بچه دار هرگز ازدواج نمیکنم.درسته من بچه هامو خونه شوهر نمی‌برم اما اینکه دوتا بچه دارم رو کسی نمی پذیره البته فعلا فقط درس مهم برام.سه تا خواستگار از همین مدل ویژگی ها داشتم رد کردم.

دانشجو

عزیزم طلاق و بعدش واقعا سخته . اره درسته سرتو با کار و درس کرم می‌کنی ولی بازم سخته.

دادا زدن و اینکه حرف خودش باشه دلیل خوبی برای جدایی نیست.

ویژگی های خوب بدشو برای خودت بنویس  نمیدونم چندوقته باهاش هستی ازدواج کردید یا تو عقد هستید 

یکم کتاب بخون تا بتونی تجربه بدست بیاری و با سیاست عمل کنی بتونی رامش کنی . تلاشتو بکن برای زندگیت طلاق گزینه آخر باشه .

بفرض جدا شدید با کسی دیگه ازدواج کردید فکر میکنید اون طرف مشکل نداره از اونم میخایی جدا بشی برای فلان مشکلش؟یا میخایی تنها زندگی کنی و....

بیشتر فکر کن تا مشکلی پیش اومد سریع نگید طلاق. طلاق هم مشکلات خودشو داره و اصلا راحت نیست

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....